Marinirana bohinjska zlatovčica s pomarančami
Razkrivamo vam recept, s katerim vas razvajajo v Vili Podvin!

File bohinjske zlatovčice
Sestavine:
- 8 filejev zlatovčice
- sol
- koper
Priprava:
Vsak file prerežemo na dva dela, solimo, posujemo s svežim koprom.
Zavijemo v zvitek. Zvitke zavijemo v alu folijo.
Kuhamo v vodi pod vreliščem 5 minut.
Pomaranče in limonina omaka
Sestavine:
- 2 pomaranči
- 5 limon
- 3 dcl olivnega olja
- 300 g sladkorja
- 1/2 l vode
Priprava:
Vodo in sladkor pokuhamo do sladkornega sirupa.
Dodamo krhlje natančno olupljenih pomaranč in kuhamo 5 minut (počasno vrenje).
Pomaranče ohladimo, solimo in popramo.
Limone olupimo in zavijemo v alu folijo.
Pečemo pri 230°C 7 minut.
Ohlajenim limonam med miksanjem dodajamo olivno olje, da nastane gladka emulzija.
Omako precedimo.
Čebulna marinada
Sestavine:
- 200 g čebule
- 1 dcl belega vina
- ingver, sol, beli poper
- oljčno olje
Priprava:
Na oljčnem olju popražimo šalotko. Dodamo ščep ingverja, sol in beli poper. Zalijemo z belim vinom in podušimo. Ohladimo.
V Vili Podvin se lahko pohvalijo s čudovitim vrtom, kjer pripravljajo tudi večja slavja, kot so poroke, obletnice in rojstni dnevi. Organizirajo tudi druge dogodke za večje zaključene družbe, prirejajo kuharsko šolo in kuharske teambuildinge, vsako prvo soboto v mesecu organizirajo s podvinsko tržnico in ne pozabijo poskrbeti tudi za vaše najmlajše in hišne ljubljenčke, ki so vedno dobrodošli.
Med obiskovalci najbolj slovijo po slovenskih tepkah, žonti, rdeči polenti in muflonu.
Delovni čas:
- ponedeljek - zaprto
- torek - sobota (12.00-22.00 ure)
- nedelja (12.00-17.00)
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
