Nova sezona prodaje sladoleda se je začela. Preverite, kakšne so novosti in cene
Bliža se pomlad in vreme nam je že postreglo s toplejšim vremenom in višjimi temperaturami. Ravno ugodno vreme je ponudnika sladoleda iz Murske Sobote, sladoledarni Niki in Ben Samy, spodbudilo k odprtju slaščičarn. Preverili smo, s čim se bodo stranke po novem lahko razvajale in koliko bo treba v letošnji sezoni odšteti za kepico sladoleda.

Sladoled Niki, ki je letošnjo sezono pričel s 1. marcem, bo ponujal številne novosti. Poleg raznolike izbire klasičnih okusov sladoleda in trendovske dubajske čokolade, so vključili v ponudbo še premium sladolede.
Predstavljajo osem premium italijanskih okusov, med njimi so tiramisu, 100-odstotno sadje, pistacijo siciliano in druge. Okuse premium sladoledov bodo stregli v sladkih kornetih, oblitih z belgijsko čokolado. Za kepico premium sladoleda boste odšteli 2,50 evra, za klasično kepico pa 1,70 evra. V ponudbi imajo tudi sorbete.
Ben Samy je svojo slaščičarno odprl 24. februarja. V ponudbo bodo ob vikendih vključili dubajsko čokolado, sicer pa za poletje pripravljajo nove osvežilne okuse.
Že nekaj let lahko pri njih najdete premium domače sladolede, najbolj znana je njihova 100-odstotna pistacija. Pri njih najdete sorbete v okusih manga, črnega ribeza in bezga, poskrbijo pa tudi za sladolede brez laktoze in brez glutena. Kepica sladoleda stane 1,70 evra.