Zanimivosti

Top 5 novih kriptovalut za 100x donos

Oglasno sporočilo
31. 5. 2024, 08.19
Posodobljeno: 31. 5. 2024, 08.44
Deli članek:

Z dozorevanjem trga kriptovalut in njihovim uveljavljanjem se pojavlja vedno več novih kriptovalut. Izraz „altcoin“ se nanaša na katero koli drugo kriptovaluto, ki ni Bitcoin. Ta sredstva vlagateljem zagotavljajo dovolj priložnosti za razpršitev portfeljev z nižjimi stroški, ponujajo pa tudi velike donose.

Zato ni presenetljivo, da se vlagatelji, ki iščejo kriptovalute s 100-kratnim potencialom, obračajo na altcoine. Želite zgraditi trden portfelj z obetavnimi altcoini? Tukaj je nekaj najboljših altcoinov, ki so vam na voljo v 2024.

Top 5 novih kriptovalut, ki so na voljo v predprodaji

Na kratko si oglejmo ključne značilnosti vseh novih altcoinov.

1. Dogeverse - Top nova kriptovaluta za nakup v 2024

Dogeverse je meme kovanec, ki se opisuje kot prvi potujoči kuža in želi združiti kripto skupnosti iz različnih verig. Maskota projekta, po verigi skakajoči kozmos, poudarja pomen raziskovanja v kriptovalutah.

Dogeverse deluje na šestih različnih verigah. Med njimi so Ethereum, Solana, Base, BNB, Avalanche in Polygon. Čeprav se je začela na Ethereumu, je ta večverižna veriga s pomočjo tehnologij Wormhole in Portal Bridge končno prešla na druge verige.

Dogeverse je z uporabo koncepta več verig dosegel širše občinstvo. Poleg tega so na voljo številne verige blokov, zato se lahko vlagatelji odločijo, da se bodo v ekosistem Dogeverse vključili iz svojih najljubših verig.

Dogeverse je od vlagateljev zbral več kot 15 milijonov dolarjev in se že približuje zadnjim dnem predprodaje. To preprosto pomeni, da imajo vlagatelji le še zadnjo priložnost, da se vključijo v Dogeverse pred uvrstitvijo na borze.

Obiščite predprodajo Dogeverse

2. Sealana - Meme kovanec na Solani z zabavno maskoto

Sealana se je prav tako izkazala za eno od prepričljivih izbir najboljših memecoinov za nakup v 2024. Ta žeton od svoje uvedbe jezdi na valu prevladujočega navdušenja nad meme kovanci, da bi pridobil na privlačnosti.

Sealana v svojem bistvu uteleša pripoved o liku debelušnega tjulnja, ki je osredotočen na iskanje naslednje velike stvari na Solana blockchainu. V skladu s svojim poročilom je Sealana opustil svojo mladostno vitko postavo in zdaj preživlja s trgovsko dieto čipsa in konzervirane tune, saj si prizadeva prevzeti trg kriptovalut.

Ta zanimiva zgodba združuje elemente kulture s komičnim preobratom, da bi pritegnila pozornost vlagateljev. Njegovo tržno privlačnost dopolnjuje sprejetje poenostavljenega pristopa predprodaje brez vnaprej določenih časovnikov cen.

Za nakup SEAL lahko udeleženci pošljejo SOL na določen naslov denarnice ali uporabijo pripomoček za predprodajo. Poleg SOL imajo tisti, ki uporabljajo pripomoček za predprodajo, možnost kupiti SEAL z drugimi pomembnimi kriptovalutami, kot so ETH, USDT, BNB in USDC.

Obiščite predprodajo Sealana 

3. PlayDoge (PLAY) - Najnovejši Doge memecoin, ki ponuja P2E uporabnost

$PLAY, lastni žeton igre PlayDoge, mobilne igre P2E (play-to-earn), je še en vrhunski altcoin, ki ga je treba upoštevati leta 2024. Projekt si prizadeva ponovno obuditi nostalgijo 90. let prejšnjega stoletja s svojo klasično 2D-igro, ki ikonični meme Doge spremeni v virtualnega hišnega ljubljenčka v slogu Tamagočija.

PlayDoge s svojim 8-bitnim digitalnim svetom igralcem ponuja razburljivo igranje, v katerem lahko hranijo, trenirajo in se igrajo s svojim 2D Dogom ter ga vodijo skozi mini igre v aplikaciji. V zameno bodo igralci prejeli žetone $PLAY, ko bo njihov Doge napredoval skozi igro.

Projektu se obeta takojšen uspeh zaradi privlačne zgodbe in zanimivega igranja, ki mu bosta pomagala ustvariti živahno skupnost. Tudi njegovi temelji meme kovancev in uporabnost P2E sta ključna elementa, ki bosta pomagala $PLAY izstreliti na Luno.

Žeton je trenutno na voljo po izklicni ceni 0,00451 dolarja v trenutni predprodaji. Predprodaja s 40 stopnjami predstavlja najboljšo priložnost za zgodnje premikanje za tiste, ki želijo povečati svoje naložbe v PLAY. Po uspešnem nakupu lahko svoje žetone tudi zastavite in si tako prislužite več nagrad. 

Obiščite predprodajo PlayDoge

4. WienerAI (WAI) - Najzmogljivejši trgovalni bot z umetno inteligenco v vesolju

WienerAI je vrhunska altcoin naložba, ki si je hitro prislužila pokritost najboljših kripto novic, kot so Bitcoinist, Cointelegraph, Cryptonews, Techopedia in CryptoPotato.

Eden od izstopajočih dejavnikov, ki je družbo WienerAI potisnil v središče pozornosti, je njeno vztrajanje pri tem, da kljub temu, da gre za meme kovanec, ponuja pravo uporabnost. V skladu s tem ciljem WienerAI izkorišča moč umetne inteligence, da bi zagotovila uporabnost trgovalnega bota.

Trgovalni bot, ki ga poganja umetna inteligenca, je prijazen do začetnikov in ponuja številne storitve, vključno z analizo trga v realnem času, zamenjavo žetonov, nasveti za trgovanje in drugimi, zaradi česar je obvezno orodje za tiste, ki želijo izkoristiti priložnosti na trgu.

Naložbena privlačnost družbe WienerAI presega okvire uporabe trgovalnega bota. Projekt je zasnoval tudi standardni model stav, ki vlagateljem zagotavlja visoke nagrade.

Obiščite predprodajo WienerAI

5. 99Bitcoins (99BTC) - Kriptovaluta Learn-To-Earn, ki nagrajuje posameznike, ki se učijo o trgu kriptovalut

99Bitcoins izstopa, ko gre za poučevanje ljudi o osnovah kriptovalut. Od ekskluzivnih trgovalnih tečajev do interaktivnih učnih modulov in trgovalnih signalov - platforma si je ustvarila močan ugled kot ena najboljših blagovnih znamk za izobraževanje o kriptovalutah.

Kot rečeno, 99Bitcoins zdaj dela korak naprej in s sprejetjem modela L2E na novo opredeljuje naslednjo generacijo učenja kriptovalut. V okviru tega pristopa bodo udeleženci lahko zaslužili brezplačne žetone za vsak korak, ki ga bodo naredili na svojem učnem potovanju z 99Bitcoins.

Srce ekosistema L2E podjetja 99Bitcoins je njegov novo uvedeni žeton 99BTC. Čeprav je bil žeton lansiran v omrežju Ethereum, je zdaj v postopku prehoda na BRC-20, da bi še bolj povečal svoj doseg.

Vsakdo, ki na platformi opravi vsak tečaj kriptovalut, bo zaslužil brezplačne žetone 99BTC. Poleg tega platforma imetnikom žetonov 99BTC ponuja tudi nagrade za staking za njihovo sodelovanje v ekosistemu.

Obiščite predprodajo 99Bitcoins

Če ste vlagatelj, ki želi razširiti svoj portfelj z obetavnimi, a cenovno ugodnimi kriptovalutami, preizkusite altcoine. V tem članku smo že predstavili najboljše altcoine, ki lahko pomagajo okrepiti vaš portfelj in izboljšati vašo finančno prihodnost.

Obiščite predprodajo Dogeverse

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste