Nad Srbijo je navdušena

Kim Kardashian v Beograd prihaja s prav posebnimi zahtevami

S.Č.
17. 4. 2024, 11.16
Posodobljeno: 17. 4. 2024, 12.20
Deli članek:

Ameriška medijska osebnost in podjetnica Kim Kardashian se junija letos odpravlja v Srbijo, kjer bo v Beogradu odprla novo trgovino svoje blagovne znamke Skims.

Profimedia
Kim Kardashian

Kot poroča Kurir.rs, bo zvezdnica prišla z zasebnim letalom in bo sprejeta z vsemi častmi, vključno z bivanjem v predsedniškem apartmaju enega izmed najboljših beograjskih hotelov.

Njen obisk vključuje posebne želje

Za svoj obisk je Kim izrazila več posebnih zahtev. Med njimi so sveže sadje v stanovanju ter zagotovljena flota desetih avtomobilov, ki ji bodo na voljo za izogibanje paparacem. Kardashianova, ki je znana po tem, da ima rada svojo zasebnost, si želi tudi ogledati nekatere kulturne znamenitosti Beograda, kot sta Hram svetega Save in trdnjava Kalemegdan. Njen obisk bo spremljala tudi posebna zabava, na kateri bodo prisotni številni srbski zvezdniki.

Kim Kardashian ni prvič gostja v Srbiji. Leta 2017 je skupaj z nekdanjim možem Kanyeom Westom in televizijsko ekipo obiskala naravni rezervat Uvac za potrebe snemanja dokumentarne serije o naravnih lepotah. Po besedah gostiteljice Slavke Nikolić je bila Kim med svojim obiskom izjemno prijetna in sproščena, uživala je v naravi in srbski kulinariki, vključno s tradicionalno rakijo.

Pot bo nadaljevala v Pariz

Po dvodnevnem obisku Beograda bo Kim nadaljevala svoje evropske poslovne obveznosti v Parizu, kjer se bo udeležila več modnih in poslovnih dogodkov. Obisk v Beogradu je zgolj del njene širše strategije širitve blagovne znamke Skims, ki si utira pot na globalni trg z izdelki, namenjenimi udobju in stilu.

Kim Kardashian s svojimi obiski in poslovnimi potezami še naprej krepi svoj vpliv v svetu mode in zabave, hkrati pa poudarja pomen kulture in zgodovine v mestih, ki jih obišče.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka