Dopolnil tudi 70 let

Jackie Chan zaradi svojega videza prestrašil oboževalce

S.Č.
10. 4. 2024, 17.55
Posodobljeno: 10. 4. 2024, 18.07
Deli članek:

Jackie Chan, slavni igralec in akcijski junak, je nedavno poskrbel za zaskrbljenost med svojimi oboževalci, potem ko so opazili njegov spremenjen videz na nedavnih fotografijah.

Profimedia
Jackie Chan

A je zdaj razložil, da je razlog za to njegova vloga v prihajajočem filmu, ki zahteva preobrazbo v zrelejši videz, ni pa še razkril, za kateri film gre. Jackie Chan je v ponedeljek dopolnil 70 let, kar je povzročilo val čestitk za njegovo dolgo in uspešno delo v filmski industriji. V svoji nedavni objavi na Instagramu je delil svoje misli ob prihajajočem rojstnem dnevu ter pojasnil, da njegov trenutni videz ni posledica zdravstvenih težav, temveč le zahteva njegove vloge v filmu.

"Želim izkoristiti to priložnost in vsem sporočiti, naj ne skrbijo. To je samo videz lika za moj najnovejši film. Lik zahteva bele lase, belo brado in da sem videti star," je zapisal. Pojasnilo je sledilcem prineslo olajšanje in potrditev, da je Chan v dobrem zdravju. Svoje razmišljanje o staranju je Chan začinil s citatom svojega prijatelja, rekoč: "Zmožnost postarati se je sreča." S tem je nakazal, da je staranje lahko tudi darilo in privilegij, za katerega je hvaležen. Njegova objava na Instagramu je prav tako vključevala serijo fotografij iz njegove bogate kariere, ki so pričarale spomine na njegove najbolj ikonične vloge in filmske trenutke.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka