Tokratni "brunch" na soboški tržnici v znamenju paradižnika in hotiških rib
Komunala Murska Sobota v sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota letos na mestni tržnici pripravlja zanimiv kulinarični dogodek, poimenovan Brunch na tržnici. Ta poteka vsako drugo soboto.

Poudarek tokratnega "bruncha" je bil na paradižniku in ribah na hotiški način. Organizatorji, ki si želijo na ta način obuditi tržnico, privabiti čim več ljudi v center mesta in jih tako spodbuditi, da kupujejo pridelke in izdelke od lokalnih pridelovalcev in ponudnikov hrane, vsakič dajejo poudarek drugim izdelkom. Na ta način želijo privabiti ponudnike iz celotnega Pomurja, prav tako na ta dan ponujajo popuste na te izdelke.


Kot so še pojasnili organizatorji, bo v sklopu Bruncha na tržnici v prihodnjih tednih potekala tudi delavnica lončarstva, na zadnjem dogodku pa bosta svoje kuharske spretnosti pokazala chefa Bine Volčič in Ana Roš.


Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se