Črna kronika

Otroka je naplahtala, da sta trdila, da ju zlorablja oče, vodja satanističnega kulta

J.P.
23. 3. 2015, 11.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ella Draper je pripadala glamurozni kliki žensk iz predmestij na severu Londona, kjer domujejo premožni. Štirideset in še nekaj let stara mati treh otrok je živela v lični hiši na obronkih Hampsteada, na njenem dovozu je bil parkiran jaguar.

Arhiv Svet24

Tam je redno zahajala prestižne trgovine in kavarne, njena otroka sta obiskovala priljubljeno osnovno šolo Christ Church. Po ločitvi od njunega očeta ju je vzgajala sama. Narazen sta šla kmalu po njunem rojstvu. On je bil igralec, ki se je pojavil v več filmih hollywoodske produkcije. Ella Draper je na zunaj torej bila pozorna in skrbna mama – le malokdo bi lahko trdil, da je njenemu osemletnemu sinu in devetletni hčerki karkoli manjkalo. Bila je inštruktorica joge, ki je ženskam, ki so obiskovale njene tečaje, rada priskočila na pomoč. Videz vara, a le malokdaj tako zelo kot v primeru Elle Draper. Danes sta njena otroka v skrbništvu socialnih služb, ona pa je pobegnila v tujino. Šele pred kratkim je namreč postalo znano, koliko gorja naj bi prizadejala svojima otrokoma in tistim okoli nje.

Arhiv Svet24

Vse samo zato, da bi očrnila Rickyja Dearmana, otroka obeh otrok.

Arhiv Svet24

Govorice in laži

Lanskega avgusta se je na spletu znašel videoposnetek dveh majhnih otrok, brata in sestre. Bila sta Ellina otroka. V videoposnetku sta trdila, da sta dve od številnih žrtev satanističnega kulta, ki je na delu v Hampsteadu. Med drugim sta dejala tudi, da v Hampstead znotraj poštnih pošiljk iz tujine prihajajo omamljeni otroci. Člani kulta naj bi otrokom pili kri in poplesavali z njihovimi lobanjami. Vodja kulta naj bi bil njun oče. Posnetek je bil eden od šestnajstih, ki so se znašli na spletu. V nekaterih je tudi Ella sama razkrivala identitete članov kulta, ki naj bi jih bilo več kot sto. Vpletla je tudi ravnateljico šole, ki sta jo obiskovala njena otroka, in druge šolske delavce, lokalnega duhovnika in več ducatov tamkajšnjih staršev. Vsi ti naj bi zlorabljali otroke. Objavila je njihove podatke, vključno s telefonskimi številkami in naslovi elektronske pošte. Posnetke si je ogledalo več kot štiri milijone ljudi. Trditve se danes zdijo iz trte izvite, a policiji v tistem času ni preostalo drugega, kot da jih razišče. Primeru se je posvečalo šest policistov. Ella jim je razkazala okolico in lokacije, kjer naj bi zlorabljali otroke, denimo bližnjo cerkev in omenjeno osnovno šolo. Hampstead je zajela histerija. A sčasoma se je izkazalo, da naj bi bila otroka v lažno priznanje prisiljenja. Prisilila naj bi ju njuna mati in njen partner.

»Od kar se je vse to začelo, vsak teden dobivam grozilna sporočila.« - Eden od domnevnih pedofilov

Zakaj bi si to izmislila?

Ella Draper in Abraham Christie sta otrokoma oprala možgane samo zato, da njun oče ne bi dobil skrbništva, je zaključilo sodišče. Najkrajšo sta potegnila ravno otroka – Ella in Abraham sta jima zadala tako psihološke kot tudi telesne rane. Oče Ricky Dearman in številni drugi so tako bili oprani krivde, čeprav njihovi podatki še vedno krožijo po spletu. Ella je pobegnila v tujino, najverjetneje v Rusijo, kjer je bila rojena kot Ella Gareeva. Za otroka skrbijo socialne službe, oče ju videva enkrat na teden. 

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste