Ponovno rojstvo je na poti

Ob julijski polni luni vesolje želi, da odložimo svoja težka bremena

Tanaaz
20. 7. 2024, 19.10
Deli članek:

V nedeljo, 21. julija, pozdravljamo drugo polno luno v kozorogu letos. Prva je bila 21. junija in je prišla na začetek zodiaka kozoroga.

AdobeStock
Darilo vesolja: že druga letošnja polna luna v kozorogu.

Zdaj, ko imamo drugo polno luno v kozorogu, ki prihaja na konec zodiaka, nas pripelje do konca naše zgodbe. Če se ozrete nazaj na konec junija, je bilo takrat nekaj, kar je obremenjevalo vašega duha? So bile prisotne negotovosti ali občutek nelagodja? Je bilo kaj, za kar ste morali prevzeti odgovornost, pa je morda niste?

Kakršnokoli breme se je kuhalo za vas proti koncu junija, se bo zdaj vrnilo v vaš svet, da se zaključi. Nekaj bo doseglo vrhunec in doživeli boste konec zgodbe, ki ste se ji posvečali. Konci so lahko boleči, vendar prinašajo jasnost in razumevanje. Ko se nekaj konča, po navadi ni več razprav, le vedenje, da se je poglavje zaprlo. Prej ko sprejmemo konec, lažje je stopiti naprej v nov začetek, ki nas čaka. Seveda pa to ni nikoli lahko.

DRUGA POLNA LUNA V KOZOROGU

Pod drugo polno luno v kozorogu se zdi, da smo postali nekako bolj zreli. Morda smo prešli skozi nekaj težkega ali zahtevnega, vendar zdaj čutimo, da smo na drugi strani tega. Morda smo se počutili, kot da nas je vesolje temeljito preizkusilo, vendar zdaj končno lahko zadihamo. Junijska polna luna v kozorogu je priklicala nekaj trdega dela in morda težkih lekcij za nas, vendar se zdi, da se vrata zapirajo, in s tem prihaja mir ter morda celo občutek zmage. Zaključili smo svoj izziv, prišli smo na vrh; vidimo celotno sliko in s tem, upajmo, prevlada občutek celovitosti in izpolnitve. Morda bomo morali počakati, da nam julijska polna luna prinese vse svoje darove, preden bomo občutili ta občutek izpolnitve, vendar se zdi, da nam vesolje deli nekaj zasluženih nagrad.

POLNA LUNA IN ERIS

Pod julijsko polno luno je močno aktivna bojevniška boginja Eris, kar nakazuje na močna čustva ali morda potrebo, da se postavimo zase. Eris velja za sestro Marsa, in čeprav ima enak ognjevit duh in lahko vname čustva, gre pri njej tudi za vrnitev v stanje harmonije. Eris včasih imenujejo boginja nesloge in spora, vendar ne ustvarja nesloge iz zabave. Opaža, kje so težave, in jih prinaša na površje. Vidi, kje se skriva neskladje, in ima moč, da ga prebudi, da lahko enkrat za vselej popravimo ter harmoniziramo situacijo. Eris se ne skriva pred težavami, prav tako ne naša polna luna v kozorogu, zato bomo gotovo čutili potrebo, da se soočimo z vsem, kar se pojavi. Če si resnično želimo čistega zaključka, moramo nasloviti vse.

AdobeStock
Ko se morska koza nauči obvladovati hojo in plavanje, ko se nagne v to, kar ji je bilo dano, takrat najde uspeh.

MORSKA KOZA KOT VODNICA

Kozoroga predstavlja morska koza, mitološka žival, ki je napol koza, napol riba. Morska koza je drugačna od drugih živali, vendar šele ko sprejme samo sebe in dela s svojim edinstvenim telesom, lahko prejme svoje darove. Ko se morska koza nauči obvladovati hojo in plavanje, ko se nagne v to, kar ji je bilo dano, takrat najde uspeh. Takrat lahko morska koza spozna čarobnost gora in morja. Takrat lahko morska koza postane kot nobena druga žival. Pod to polno luno se lahko naslonimo na sporočilo morske koze. Kako lahko stopimo v svoje edinstveno telo in svoj edinstven nabor okoliščin ter se prebijemo skozi to? Kako lahko postanemo gospodarji svojega življenja, da lahko tudi mi spoznamo čarobnost, ki nas čaka?

Morska koza nam bo pomagala pri tej misiji vse do decembrskega solsticija, vendar je čas, da začnemo, pod julijsko polno luno. Čas za začetek zdaj.

PONOVNO ROJSTVO JE NA POTI

Vesolje nam prinaša ti dve polni luni v kozorogu v zelo ugodnem času. Polne lune običajno prinašajo stvari, ki jih moramo sprostiti, in kozorog običajno prinaša težke stvari. Morda nam vesolje daje dovoljenje, da se osvobodimo vsega, kar je težko. Morda želi, da odložimo svoje težke bremene in rečemo, da jih ne nosimo več. Polna luna v kozorogu nam lahko premeša bremena in jih naloži visoko na naša ramena, vendar je tudi sprostitev, ki se ponuja. Moramo sprejeti to sprostitev. Moramo si dovoliti, da se osvobodimo vsega tega.

Polna luna je tudi povezana s Plutonom, planetom smrti in ponovnega rojstva. Pluton je le nekaj stopinj oddaljen od te polne lune, vendar počiva v vodnarju. To je znano kot združitev zunaj znamenja. Plutonova prisotnost ponuja obljubo nečesa novega, kar se dviga iz pepela, vendar je morda še zunaj dosega. Morda bomo morali potrpežljivo počakati, da vidimo, kakšno novo ponovno rojstvo je na poti. Zato se osvobodite vsega, kar je težko. Vedite, da si zaslužite lažji tovor. In imejte v srcu, da je ponovno rojstvo na poti.

Estrada

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

anna-sorokin
Zloglasna lažna dedinja

Foto: Obsojena prevarantka Anna Sorokin med nastopom v priljubljenem šovu s sledilno napravo na nogi

robert petan_foto jernej kokol (2)
Po poroki

Robert Petan razkril podrobnosti medenih tednov in nove sezone satirične oddaje

Sophia Loren
Italijanska igralka

Filmska diva Sophia Loren na pragu okroglega jubileja

PR_danielpopovic
Aktual

VIP večerja z Danielom Popovićem v Hotelu Dolenj'c

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste