Astro

Tedenski horoskop: Okoli vas so ljudje, ki lahko prinesejo ugodna spoznanja

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
1. 7. 2024, 16.15
Posodobljeno: 1. 7. 2024, 16.24
Deli članek:

Mlaj, ki bo nastopil v soboto, v sebi skriva novo moč in svežo energijo. Odgovoriti si boste morali na preprosto vprašanje, kaj si želite in kam boste vlagali energijo.

Dreamstime
množica

Odprla se vam bodo nova razpotja in treba bo predelati ali pač sprejeti nekaj omejitev, ki so povezane s preteklostjo. Obdobje sicer prinaša pozitivne spremembe in mnogim bodo planetarne energije v pomoč, da bodo v sebi našli veselje in sledili dobrim življenjskim smernicam.

Umetnost bo pot do srca, prinese vam lahko občutek ravnovesja, recimo ob glasbi ali slikanju. Na list papirja narišite, kar občutite, se pri tem osredotočite na svoje srce in spoznali boste neko novo danost.

Vsekakor pa so okoli vas vedno ljudje, ki vas lahko naučijo česa novega in prinesejo ugodna spoznanja.
Rdeča nit tedna bo tudi družinska dinamika, veliko bo povezovanja in sodelovanja.

Oven

Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih, vas bo spremljala romantična energija in Venera vam bo prinesla dobre iztočnice za osebno rast. Precej dinamično bo v torek in četrtek, na srečo boste spoznali, da vam je srčni izvoljenec v navdih, in sprejeli nekaj modrih odločitev.

Denar: Naredili boste načrt, na katerega boste lahko ponosni, obrestovale se vam bodo tudi pozitivne misli. Mars vam bo podaril dinamiko pravih besed in tako boste kos vsem nalogam in obveznostim. Pridobili boste nekaj vztrajnosti, kar prinaša srečo.

Zdravje: Zelena barva bo za vas vir energije. Pričakujte paleto ugodnih rešitev in pozitivnih sprememb. Pogovori bodo gonilo sprememb, ki vam bodo v pomoč. Izgubljeno energijo si lahko povrnete ob glasbi in plesu.

Bik

Ljubezen: Teden bo prinesel veliko priložnosti za pogovor, morda ob sprehodu v naravi ali ob glasbi. Dovolili si boste narediti korak naprej in se predati romantiki in skladnosti. Brezpogojna ljubezen bo okrepila zaupanje in notranjo moč. Nagrada sledi konec tedna.

Denar: Venera vam bo razkrila učinkovite rešitve in ugodne priložnosti. Na delovnem mestu bosta uspešna sreda in četrtek, za pomoč zaprosite tudi sodelavce. Odkriti pogovori bodo priložnost za napredek in v ospredju bodo tudi načrti. Res je, da se počasi daleč pride.

Zdravje: Dogajanje bo v znamenju ravnovesja in skladnosti. Roko na srce, v tem tednu boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Če boste razmišljali pozitivno, se vam bo to obrestovalo že konec tedna. Kar zadeva telesno zdravje, pa popazite na grlo.

Dvojčka

Ljubezen: Sreča je na strani pogumnih in to se vam bo v ljubezni obrestovalo. Uran vam bo prinesel nekaj dobrih sprememb in lahko boste sledili srcu. Toda kljub temu boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in modro bo, da naredite korak naprej.

Denar: Spremembe, ki bodo prihajale v vaše življenje, boste odprto sprejeli. Tako boste našli tudi ključne rešitve in uvedli novosti, ki vam lahko pomagajo. Po zaslugi Venere boste imeli pri denarju srečno roko in čas bo za dolgoročne rešitve.

Zdravje: Čeprav boste imeli veliko obveznosti, si boste lahko vzeli čas zase in za rešitve. V ospredju bodo pogovori in izmenjava mnenj. Naredili boste načrt, kaj spada v ospredje in kaj morate predelati. Konec tedna boste ponosni nase in na svoje dosežke.

Rak

Ljubezen: Ključna beseda tedna bo predanost in v tem bo vaša skrita moč. Venera vam bo podarila senzitivno energijo in lahko boste dosegli, kar si želite. Ključno bo, da sledite glasu srca, v vajinem odnosu bo konec tedna potrebno tudi prilagajanje.

Denar: Merkur vam bo podaril prave besede in rešitve ter Mars nekaj drznosti in vztrajnosti. Dogajanje se bo razpletalo v pričakovano smer in to bo priložnost za napredek. Glede denarja bosta izstopala četrtek in petek. Sledite svojim novim idejam.

Zdravje: Neptun vam bo okrepil intuicijo in tako boste začutili ljudi okoli sebe, vedeli boste tudi, kam je modro vlagati energijo. Opraviti bo treba s preteklostjo in slediti glasu svojega srca. Vaš vir energije bo svetlo modra barva.

Lev

Ljubezen: Romantična energija bo poskrbela za ugodne preobrate in priložnosti za rast. Sodeč po zvezdnih namigih, boste plesali po taktu srčnega izvoljenca. Doma boste občutili brezpogojno ljubezen in srečo. Zapisujte si občutke.

Denar: Venera in Mars vam bosta prinesla ugodne rešitve in jasno vizijo, kako doseči določene spremembe in novosti. Če se boste osredotočili na svoje cilje, boste tudi uspešni, a kljub vsemu bo v ospredju potrpežljivost. Pogovori bodo iztočnica za rast.

Zdravje: Teden, v katerem boste opravili bilanco in sešteli minuse in pluse. Prišli boste do bogatega uvida, na kaj ste lahko ponosni, in v ospredju bodo plodna sodelovanja in pogovori. Vzemite si čas za sprehod v naravi. Blagodejno bo tudi zapisovanje lastnih občutkov.

Devica

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko in tako bosta skupaj zablestela v trenutku sreče. Zaupanje prinaša pozitivnost in dejstvo je, da boste za vztrajnost nagrajeni. Odlično se boste počutili v krogu družine in v ospredju bodo skladni odnosi.

Denar: Vijoličasta barva vam bo prinesla notranji mir. Dogajanje bo za vas dobro. Pravzaprav boste lahko sledili svojim sanjam in to bo dobra popotnica za iskanje sreče in zadovoljstva. Mars vam bo podaril ključne rešitve in sledi napredek.

Zdravje: Spoznali boste, kaj morate spremeniti in kaj vam bo prineslo ugodne rešitve. Sprostite se lahko ob glasbi, v naravi in med sprehodom. Odlično se boste znašli v vseh oblikah sodelovanja. Rdeča nit tedna bo ravnovesje. Sreča se skriva na strani pogumnih.

Tehtnica

Ljubezen: Kocke usode se bodo v ljubezni obrnile v vašo korist in spoznali boste svoje danosti. Venera vam bo prinesla več pozitivne energije in na vse boste znali pogledati s srcem. Diplomacija se vam bo obrestovala in prinesla ugodnosti za osebno rast.

Denar: Energijo privlačnosti boste dobro izkoristili in naredili boste tudi načrt, kaj ima prednost in kaj morate še spremeniti. Odkriti pogovori bodo prinesli nova spoznanja, predvsem v sredo in petek. Denarno stanje bo podobno gugalnici.

Zdravje: V tem tednu prihaja navdih in lahko boste sprejeli nekaj dobrih odločitev. Ključ do uspeha in dobre volje bodo pogovori; odgovore boste poiskali v svojem srcu. Spoznali boste, kaj je najpomembnejše, kaj pa lahko pustite ob strani.

Škorpijon

Ljubezen: Opravite bilanco in začutite različne energije okoli sebe. Mars vam bo podaril drznost, a boste vseeno plesali po taktu srčnega izvoljenca. Še več, razbrati je, da se boste šli igrico vroče in hladno, zato sledijo romantični preobrati. A tudi rešitve.

Denar: Rdeča nit bodo pogovori, Venera vam obljublja preobrate na bolje. Nagrajeni boste tako v sredo kot v petek, ko se bo vse izteklo po pričakovanjih in bodo v ospredju plodna sodelovanja. Roko na srce, drugi ljudje bodo za vas poučno ogledalo.

Zdravje: Pridobili boste duhovno moč in s tem določeno svobodo. Koristne učinke bodo imeli pogovori, tako boste lažje dosegli ravnovesje. Izgubljeno energijo vam bosta povrnili narava in zelena barva. Ponosni boste, da vam je uspelo ohraniti pozitivno miselnost.

Strelec

Ljubezen: Ta teden bosta v ospredju Venera in plodna energija, dosegli boste ravnovesje. Poglobili se boste predvsem v odnos do sebe in naredili načrt, kaj sodi v ospredje. Sodeč po zvezdnih namigih, boste ravnali po volji partnerja, kar bo po svoje zanimivo.

Denar: Spoznali boste, kam je modro vlagati energijo, in sledili bodo preobrati na bolje. Mars vam bo pomagal razumeti širšo sliko, okrepil bo vašo notranjo moč in v ospredju bodo raziskovanja. Poglobili se boste v zakonitosti poslovnega sveta in pri financah napredovali.

Zdravje: Barve bodo ta teden vaš navdih, lahko narišete svoje občutke. Spodbudno bo, da najdete v sebi dodatno motivacijo in se postavite zase ter za tisto, kar vam je blizu. Če boste svoje misli usmerili v občutke, boste doživeli osebno presenečenje.

Kozorog

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v ponedeljek in sredo, čas za pogovor bo v torek. Jupiter vam prinaša nova znanja in čas bo za pozitivne preobrate. Na mnogo zadev boste znali pogledati optimistično in globoko v sebi boste našli moč in ravnovesje.

Denar: Odkrili boste svojo drznost in posledično boste kos vsem nalogam in obveznostim. Modra barva bo vaš navdih, okrepili boste zaupanje in lažje dosegali ravnovesje. Uspeh za uspehom boste nizali v torek in petek.

Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti in dobre priložnosti, zato boste še posebno zadovoljni. Vzeli si boste tudi nekaj časa za razmislek, kaj si želite in kateremu področju boste namenili več svoje energije. Notranji mir prinaša neko popolnost, ugotovili boste, kaj so vaše sanje.

Vodnar

Ljubezen: Dobro boste razpoloženi, a se boste po drugi strani spopadli s kopico obveznosti, ki povezanih z domom in družino. Imeli boste zelo dobre zamisli, ker boste srčni, pa boste tudi nagrajeni. Srčni izvoljenec vam bo sledil pod pogojem, da boste znali slediti vi njemu.

Denar: Pogovori na delovnem mestu bodo zelo plodoviti. Mars vam bo pomagal razširiti zavest, prinesel bo uvid, kaj morate za boljše poslovne rezultate spremeniti pri sebi. V ospredju bosta drznost in diplomacija in tako se bodo zgodili pozitivni preobrati.

Zdravje: Ob glasbi vam lahko pridejo na misel določeni odgovori in rešitve problemov. Če boste sledili glasu srca, boste našli tudi navdih in s tem notranji mir. Čas bo, da razmislite, kaj morate spremeniti v svojem življenju.

Ribi

Ljubezen: Dogajanje bo za vas koristno in lahko boste ponosni na svoje dosežke. Rdeča barva bo okrepila vašo moč in zaupanje. V odkritih pogovorih lahko odkrijete dobro iztočnico za rast in skozi to uvidite, kaj morate spremeniti.

Denar: Neptun vam bo okrepil intuicijo in tako boste blesteli v raziskovanju. Kljub vsemu bo modro, da naredite načrt glede tega, čemu boste dali prednost in česa se morate še naučiti. Konec tedna bo dogajanje sicer malo drugačno, kot ste pričakovali. 

Zdravje: V ospredju bodo skupinski pogovori, okrepili bodo zaupanje in vam prinesli nasmeh na obraz. Smaragdno zelena barva vam bo povrnila izgubljeno energijo. Na življenje boste morali pogledati z nekaj domišljije, tako vas bosta obiskala sreča in veselje.

Estrada

saša-lendero-in-miha-hercog
Prijatelja za vedno

Saša Lendero o odnosu po ločitvi: »Kadar sva bila skupaj v prostoru, skoraj nisva mogla dihati!«

nina-osenar, maja-oderlap, iskreno-z-majo
Nina Osenar Kontrec

Priljubljena voditeljica bo spet vodila televizijski šov

bojan mori
Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

Princ George
Slavlje na dvoru

Foto: Princ George praznuje 11. rojstni dan s svežo fotografijo, ki jo je posnela Kate

IMG_7787
Epska odisejada

Začela se je Ekspedicija Triglav: Laško osvaja Pariz!

jennifer-lopez
Na temo Bridgerton

Foto: Jennifer Lopez praznovala svoj 55. rojstni dan brez Bena Afflecka

Zanimivosti

20240722_094306
Zanimivosti

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 kvadratih: razkrivamo vsebino gradbenega dovoljenja za luksuzno vilo dveh razvpitih dobaviteljev javnega zdravstva

profimedia-0866027426
Odštevanje do Olimpijade

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?

nakup sončne kreme, sončna krema
Naj bo prijetno, varno in zabavno poletje

Odpravimo dvome o sredstvih, ki nas ščitijo pred soncem

dnevna soba
Vintage in retro

Vračamo se k naravnim materialom in zemeljskim barvam

presnovni sindrom
Skupina dejavnikov

Nabiranje maščobe okoli trebuha lahko nakazuje na presnovni sindrom

MEHANIK, AVTOMEHANIK, KLIMA, POLNJENJE
Čiščenje in polnjenje

Zakaj iz vaše avtoklime neprijetno smrdi in kaj storiti?