Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

30 let okrepčevalnice Hip-Hop: Mega burger je še vedno najbolj priljubljen


tednik
Mojca Zemljarič
15. 3. 2024, 05.34
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Legendarna ptujska okrepčevalnica s hitro prehrano Hip-Hop praznuje 30 let poslovanja. Vodita jo Denis Jerot in Mateja Danilovič, ki sta pred petimi leti dejavnost prevzela od zakoncev Slana. Milijoni burgerjev so v 30 letih šli skozi okence kioska v roke zadovoljnih strank. Zadovoljni so tudi lastniki in njihovi zaposleni, da jim stranke zaupajo in se rade vračajo.

1710416105_cg_hip_hop_2.jpg
Arhiv Štajerskega Tednika

„Okrepčevalnico Hip-Hop sva s partnerjem prevzela pred petimi leti. Partner je gostinec, v dejavnosti dela, odkar je bil star 15 let. Sama sem se gostinstva priučila. Po profesiji sem ekonomistka in sem bila zaposlena v svoji stroki. Najprej sem partnerju pomagala priložnostno, potem sva se odločila, da se tudi jaz zaposlim in tako Hip-Hop vodiva kot družinsko podjetje. Po petih letih dejavnosti sva zadovoljna, da sva se odločila za lastno podjetniško pot. Ni nama žal, rezultati so dobri, dela pa včasih toliko, da kakšnega naročila žal tudi ne sprejmemo. Kakovost je za nas na prvem mestu in se držimo zlatega pravila, da priprava burgerja zahteva svoj čas in pozornost. Zato vzamemo naročil toliko, kot vemo, da zmoremo in so stranke zadovoljne. Naši burgerji in ostala hrana so sveže pripravljeni in kakovostni. Od tega ne odstopamo, trudimo se po najboljših močeh. Obseg dela raste, zdaj delamo trije, smo pa ravno sredi postopka, da zaposlimo četrtega sodelavca in bomo lahko razširili možnost dostave. Tako bomo delo opravljali lažje in še hitreje. Prav čas priprave in dostave je pri naši dejavnosti, poleg kakovosti pripravljene hrane, bistvenega pomena. Pri nas malicajo dijaki, terenski delavci, hrano pridejo iskat iz podjetij ali uradov, dostavljamo jo tudi po podjetjih. Ko imajo dijaki ali delavci čas za malico, je treba v zelo kratkem času postreči vse. Zato je res treba imeti spretne roke in trezno glavo,“ je z nasmeškom dejala Danilovičeva.

Več kot 30 vrst različnih okusov odlične hrane

Preberite več v Štajerskem Tedniku


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.