RECEPT: Breskov sladoled s pinjencem
Roke gor če imate radi breskve! Kaj pa porečete na breskvov sladoled? Oh, nam se že sedijo sline. Izvolite recept!

Sestavine:
– breskve
– sladkor v prahu
– limonov sok
– pinjenec
– sladka smetana
Priprava:
Breskve olupite in jim odstranite koščice. Meso zrežite na manjše koščke in jih stresite v multipraktik. Dodajte še limonov sok in sladkor v prahu ter vse skupaj zmiksajte v gost pire. Sladko smetano vlijte v večjo skledo in z električnim mešalnikom čvrsto stepite. Breskov pire zmešajte s pinjencem, nato pa oboje skupaj počasi umešajte v sladko smetano. Mešajte previdno in počasi. Pripravljeno zmes prelijte v kovinsko posodo, jo zaprite in za približno 6 ur postavite v zamrzovalnik. Med zamrzovanjem maso večkrat dobro premešajte. Pripravljen sladoled postrezite v skledicah in ponudite.
Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se