Zanimivosti

Rezervirajte svoj raj na Hrvaškem

Oglasno sporočilo
4. 7. 2024, 15.47
Posodobljeno: 4. 7. 2024, 15.58
Deli članek:

Razkošje in lepota sta vedno v očeh opazovalca, Hrvaška pa že dolgo slovi kot ena najlepših sredozemskih držav, ki svojo moč in lepoto še vedno dolguje naravnim pojavom, čarobnim krajem in gostoljubnosti prebivalcev. Njene čudovite plaže, neokrnjena narava, slikoviti zalivi, impresivna obala in številni otoki tvorijo popoln recept za nepozabne počitnice. Hrvaška je za mnoge že postala sinonim za počitnice s prijatelji in družino, ki se pri izbiri nastanitve ravnajo po načelu popolne zasebnosti in raznolikosti vsebin.

Čeprav so luksuzni hoteli prva misel mnogih, luksuzne vile na Hrvaškem ponujajo razkošno in povsem drugačno izkušnjo. S številnimi vsebinami, kot so ogrevan bazen, wellness, zasebna telovadnica, zabavni prostori, zasebno kino ter možnost najema čolna, zasebnega kuharja, masaže in še mnogimi drugimi, čudovite počitniške hiše imajo vse, o čemer lahko sanjate, in to z neomejenim dostopom. Agencija My Luxoria je vodilna turistična agencija za najem luksuznih vil na Hrvaškem, ki ponujajo glamurozne in sproščujoče počitnice.

Z My Luxoria strokovnim vodičem po luksuznih vilah na Hrvaškem so vaše poletne počitnice na dosegu roke.

Villa Issa

Počutite se kot filmska zvezda v vili Issa. Nahaja se na otoku Vis, v istoimenskem mestu, ki je služilo kot lokacija za snemanje kultnega filma ‘Mamma Mia’. Vila Issa ponuja čarobnost z razkošnim notranjim prostorom in sodobnim dizajnom. Sprejme lahko do 16 oseb v petih luksuznih spalnicah, vsaka s privatno kopalnico in velikimi zakonskimi posteljami. Ekskluzivnost dvorišča poudarja neskončni bazen s slano vodo, ki je hkrati ogrevan in hidromasažen ter obdan z ležalniki za sprostitev. Gostom so na voljo zabavne vsebine, kot so biljard, namizni tenis in PlayStation. Vila je oddaljena le 200 metrov od očarljivega centra mesta Vis. Cena te vile za teden dni se giblje od 7,007 € do 10,577 €.

Villa Moro 1

Nahaja se na hribih nad mestom Korčula. Vila Moro 1 s svojo neverjetno arhitekturo in čistimi linijami dopolnjuje lepoto tega otoka. Vila ima površino 360 m² in je razdeljena na štiri etaže s pogledom na mesto Korčulo in osupljivo pokrajino. V pritličju se nahajajo prijetna dnevna soba, prostorna kuhinja in tri spalnice, vsaka s privatno kopalnico. Prvo nadstropje vsebuje glavno spalnico in romantično teraso, v kleti pa so telovadnica, wellness oaza in garaža. Neskončni bazen s pogledom na borov gozd in ogrevano slano vodo zagotavlja pravi užitek. Za tedenski najem te vile boste odšteli od 10,500 € do 14,000 €.

Villa Parona

Villa Parona je zagotovo eden od razlogov, zakaj morate obiskati otok Zlarin. Ta otok se nahaja v šibeniškem arhipelagu in je izjemno znan po koralah in kristalno čistem morju. Parona je zanimiva luksuzna vila z modernimi rustikalnimi elementi. Nahaja se le 70 metrov od morja in ponuja edinstveno izkušnjo sproščenih poletnih počitnic za goste, ki želijo pobegniti od mestnega vrveža. Villa Parona obsega čudovit zračen ambient, ki ga ustvarjajo veliki stekleni odprtine. Notranjo dekoracijo dopolnjujejo leseni tramovi, ki poudarjajo dalmatinski tradicionalni stil gradnje. Gostom so na voljo štiri spalnice, popolnoma opremljena kuhinja, prijetna dnevna soba, mediteranski vrt ali sončna terasa z bazenom. Tedenski najem v Vili Parona se giblje od 3,752 € do 5,712 €.

Villa Stanzia Vinella

Legendarna Stanzia Vinella je bila zgrajena leta 1614 in je prikazana v hollywoodskih in mednarodnih filmskih produkcijah. Ta fascinantna vila se nahaja v čudovitem Motovunu, srednjeveškem istrskem mestecu. Notranjost in zunanjost vile krasita poseben kamniti dizajn in eleganca. Vila ponuja namestitev s petimi spalnicami in šestimi kopalnicami, dvema prostornima dnevnim sobama s kaminom in knjižnico, popolnoma opremljeno kuhinjo, urejeno v posebnem stilu, ki daje edinstven značaj. Posebnost vile je 70 m² velik neskončni bazen, ki nudi pogled na dolino in sam Motovun. Vila navdušuje tudi ljubitelje kuhanja z zasebnim zelenjavnim vrtom, ki je dostopen gostom, v sezoni pa je možno nabrati tudi znano gurmansko poslastico, tartufe. My Luxoria ponuja teden dni v Vili Stanzia Vinella za ceno 8,204 €.

Villa She Luxury

Villa She Luxury vas bo spoznala s konceptom slow-living (zložnega življenja). Ta moderna vila navdihuje z modernim in funkcionalnim dizajnom. Poudarek je na minimalističnih in enostavnih linijah z izrazitimi barvnimi kosi pohištva. Tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico in veliko zakonsko posteljo, nudijo prijetne počitnice s pogledom na zeleno pokrajino. Vila je obdana s čudovitimi griči in vinogradi, kar jo naredi must-visit lokacijo za počitnice v popolni zasebnosti, a vseeno blizu vseh potrebnih vsebin in znamenitosti Istre. Glede na letni čas, tedenski najem te vile stane med 2,408 € in 7,875 €.

Villa Vis Light House

Gre za vilo svetilnika, katere notranjost in edinstvena lokacija ne bosta ostali neopaženi. Villa Vis Light House je čarobna vila, ki se nahaja na majhnem nenaseljenem otočku Host, 2 km od otoka Visa. Vila ima štiri spalnice, notranjost pa je unikatno oblikovana in navdihuje vsakega gosta. Poleg razkošne notranjosti vas bo bivanje v Vis Light House popeljalo v drugo dimenzijo. Celoten otok je dostopen samo gostom, tako da lahko uživate v čudovitih sončnih zahodih, sprehodih po pešpoteh ali najamete vožnjo s helikopterjem za dodatno plačilo. Za to specifično izkušnjo boste odšteli med 5,600 € in 8,400 €.

Villa Casa di Pietra

Villa Casa di Pietra predstavlja popolno oazo, dostopno za vsak proračun. Nahaja se v predmestju Šibenika in združuje osupljiv dizajn s čudovitim naravnim okoljem. Poleg skrbno urejene notranjosti ima Villa Casa di Pietra prostorno sončno teraso z ogrevanim bazenom velikosti 86 m². Zunanja pokrita jedilnica, otroško igrišče, namizni tenis in biljard ponujajo veliko vsebin za uživanje in zabavo. Razkošno dvorišče je idealno za igro vašega hišnega ljubljenčka, ki je na voljo za dodatno plačilo. Ne sanjajte, ampak rezervirajte to kamnito lepoto, katere tedenska cena se giblje med 2,800 € in 4,830 €.

Villa Ruzici

Villa Ružići je vedno prva izbira tistih, ki pridejo v veliki skupini, moderna arhitektura, postavljena sredi čudovite narave, pa ponuja čaroben ambient. Vila Ružići je sestavljena iz dveh sestrskih vil in lahko skupaj sprejme 18 oseb. Ne glede na to, ali iščete mirno zatočišče ali aktivne počitnice, polne zabavnih aktivnosti, ta vila ima vse, kar potrebujete za popolno bivanje. Čudovito dvorišče določata dva zasebna, ogrevana bazena, dopolnjena z udobnimi ležalniki za sončenje. Za brezskrbne otroške počitnice ima vila otroško igrišče, trampolin in razne zabavne vsebine, kot so badminton, košarka, namizni tenis in namizni nogomet. Najbližja restavracija, kavarna in trgovina so oddaljeni 1,5 km, čudovit Labin pa le 15 minut vožnje.

Villa Luce Primošten

Villa Luce Primošten je absolutni hit med vilami ob plaži. Obkrožena z visokimi borovci in kaskadnimi kamnitimi vrtovi, Villa Luce Primošten združuje sodoben pristop k urejanju s kamnitim zunanjim videzom. S kapaciteto za največ šest oseb, tremi elegantnimi spalnicami, ogrevanim bazenom s slano vodo in zunanjo teraso z žarom ima ta oaza vse sestavine za popolno poletje. Agencija My Luxoria ponuja tedenske počitnice za ceno 11,340 €.

Villa Tie Vižinada

Nahaja se v Vižinadi, slikovitem kraju na hribu. Villa Tie Vižinada navdušuje z osupljivo arhitekturo in modernim notranjim dizajnom. V vili prevladuje leseno pohištvo, bele in bež odtenki pa so popolnoma usklajeni za ustvarjanje sproščujoče in elegantne atmosfere. Ta luksuzna vila ponuja štiri prostorne spalnice, vsaka s svojo kopalnico. Dvorišče vile je zasnovano okoli hidromasažnega ogrevanega bazena in čudovite zelene trate z otroškim igriščem. Dodatne vsebine, kot so trampolin, pikado in namizni tenis, zagotavljajo zabavo za vse starosti. Bogat oljčnik pred hišo dodatno prispeva k mediteranskemu vzdušju, kar nudi mirno zatočišče za pobeg od vsakdanjika. Za svoj najem v Vili Tie Vižinada boste odšteli med 2,723 € in 4,123 €.

Estrada

plesničar, sandi, manja, tiktok
Nikoli nisi prestar

Manja in Sandi, najbolj zabavna 'starca' slovenskega TikToka

Camilla, bivši mož
Poseben večer

Kraljica Camilla in bivši mož ponovno združena

Nicole, Liam
Razkrila novico malo po poroki

Rod Stewart bo zopet dedek!

profimedia-0497566897
Sveže zaročena

Jason Statham in Rosie Huntington Whiteley uživata v Grčiji

Rok Piletič
Vragolije

Roka Piletiča zaradi kraje obiskala policija

martina ipsa
Skupaj z ženo

Martina Ipša zapušča Slovenijo in se seli na Irsko

Zanimivosti

steklokeramična plošča
Brezmadežna kuhinja

Nasveti in triki za čisto steklokeramično ploščo, brez prask

dide
Raper Dide?

Začel v Liverpoolu, pristal v Mariboru: kdo je 27-letni Sheyi Ojo

1
Zanimivosti

Veličastni finale v kraljestvu Zlatoroga krona zlate sezone

Mladinsko_Inga_Remeta_Lo_res_005
Zanimivosti

Nova sezona, novi izzivi

2024-08-28 Triglav - Osvežitvena vožnja-75
Zanimivosti

Velikani vožnje zavzeli prestolnico

etienne-girardet-chp1ITgplkA-unsplash
Zanimivosti

Zakaj v Sloveniji ne najdemo kosmičev za zajtrk iz serije Prijatelji?