Zanimivosti

Letna kuhinja - Pišite svojo kulinarično zgodbo na prostem

Oglasno sporočilo
22. 8. 2023, 08.44
Posodobljeno: 29. 8. 2023, 12.20
Deli članek:

Letne kuhinje in kuhanje na prostem je tematika, ki je v zadnjih nekaj letih pridobila na priljubljenosti. Nekaterim zadostuje, da na svoji terasi postavijo samo žar in nekaj spečejo, vsa ostala opravila pa še vedno opravijo znotraj, medtem ko spet drugi za celovito kulinarično izkušnjo na prostem uporabljajo letne kuhinje.

Zakaj sploh izbrati/kupiti letno kuhinjo?

Letna kuhinja vam omogoča, da svoje kuharske podvige preselite v naravo, na teraso ali balkon. V manjših prostorih letna kuhinja običajno služi kot delovna in shranjevalna površina s pipo in koritom, ki ji je večkrat pridružen tudi žar. Večja letna kuhinja pa običajno ni namenjena le pripravi hrane na žaru, ampak ponuja tudi možnost, da celoten kuharski proces, od priprave hrane do pranja posode, preselite na prosto.

Zakaj ne bi ob lepem vremenu raje kuhali na prostem, ne da bi se odmaknili od družbe in se obenem izognili dodatnemu pregrevanju vaših domov?

Vaš prostor, vaša kuhinja

Ker je vsak dom unikaten in ima svojo barvno shemo, dimenzije terase in podobno, je pomembno, da je tudi letna kuhinja prilagojena vsemu temu. Več prostora kot ji lahko namenite, več možnosti glede velikosti in opreme letne kuhinje boste imeli.

Letne kuhinje so lahko izdelane iz različnih materialov, od kamna, lesa pa do kovin. Najdaljšo življenjsko dobo imajo kovinske (predvsem aluminijaste) in kamnite kuhinje. Kovinske kuhinje so lažje od kamnitih, kar jim omogoča, da jih postavimo na balkonih in lesenih terasah. Ko se enkrat odločite za dimenzije in material, vas čaka še odločitev o barvni shemi kuhinje, da le-to estetsko vključite v okolico. 

Letno kuhinjo CookOUT® lahko postavite tudi na teraso ali balkon.


Letne kuhinje DUKIN- celovita rešitev za vaše kulinarične podvige

Letne kuhinje CookOUT® proizvajalca DUKIN iz Ljutomera so v celoti narejene iz močne aluminijaste konstrukcije, pult pa je iz tehničnega kamna Dekton, ki je razvit za uporabo na prostem.

Aluminijasta konstrukcija poskrbi, da kuhinja ne rjavi, obenem pa njena nizka teža omogoča, da jo lahko postavite tudi na manjše prostore, kot so balkoni, kamor težjih kuhinj ne morete postaviti.

Pri izbiri letne kuhinje je vedno treba upoštevati okolje, v katero jo postavljate.

Da se bo kuhinja res zlila z vašo okolico in optimalno prilegala prostoru, lahko izbirate med številnimi velikostmi in barvami. Kvalitetna aluminijasta drsna vrata skrivajo notranje police in predalnike, kjer lahko shranite vse svoje pripomočke in jih tudi zaklenete.

Vrata letne kuhinje lahko izberete v izvedbi BLANK, kjer ohranite enoten aluminijast izgled vseh stranic ali pa v izvedbi LINIS z značilnimi aluminijastimi letvicami. Te lahko opcijsko naročite tudi v odlični imitaciji lesa.

Model CookOUT® BLANK je odlična izbira tam, kjer prevladuje veliko barv. Veliki žar Broil King zagotavlja dovolj zmogljivosti tudi za večje pogostitve.

Kvaliteta izdelave in pozornost do detajlov sta glavna prodajna aduta letnih kuhinj CookOUT®


Kako do letne kuhinje?

Ko se odločate za letno kuhinje, imejte v mislih, da je to investicija, ki ji je potrebno nameniti dovolj pozornosti in časa, da boste z njo potem dolgoročno zadovoljni. Velikokrat postavitev kuhinje pomeni tudi prilagoditev obstoječega prostora, npr. ureditev vodovodne inštalacije ipd.

Pri DUKIN-u vas bodo skozi celoten postopek vodili izkušeni svetovalci, ki bodo prisluhnili vašim željam in potrebam, in vam pomagali izbrati kuhinjo, primerno za vaš prostor. Pri tem vam bodo svetovali tudi glede postavitve, uporabe vgradnih aparatov in drugih vprašanj, ki se vam porajajo.

Vsaka letna kuhinja je projekt zase, zato upoštevajte tudi to, da izdelava poteka okvirno 2 meseca. Prednost aluminijastih letnih kuhinj CookOUT® je tudi v tem, da jo dostavijo že sestavljeno. S tem se izognete dolgotrajni montaži in usklajevanju terminov z mojstri.

Sodelavci podjetja DUKIN d.o.o. vam kuhinjo pripeljejo že sestavljeno in vam jo tudi pomagajo postaviti na predvideni prostor. Tako preprosto gre to!

Plinski žar, kamado žar ali kaj drugega: Izbira je vaša!

Vsaka letna kuhinja CookOUT® je serijsko opremljena s kvalitetno kuhinjsko armaturo in koritom, dodatno pa lahko izbirate med pestro ponudbo dodatne opreme.

Za pripravo hrane lahko izberete modul s plinskim ali keramičnim kamado žarom, vgradijo vam lahko tudi kak manjši aparat, hladilnik ali kaj drugega. Preostala ponudba dodatne opreme vključuje tudi zaklepanje, izvlečne predale, dodatne police in električne priklope. Tako bo lahko vaša kuhinja popolnoma prilagojena vam, vašim potrebam in vašemu prostoru!

Kaj še čakate?

Začnite pisati svojo kulinarično zgodbo na prostem. Obiščite spletno stran letne kuhinje CookOUT, ali si kar preko spletnega konfiguratorja oblikujete svojo letno kuhinjo in pridobite ponudbo zanjo.

Da se boste lažje odločili, pa ste vabljeni tudi v njihove razstavne prostore na Brnčičevi 13 v Ljubljani in v Ljutomeru, Babinska cesta 6a.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste