MTV Video Music Awards

Orlando Bloom zmeden med nastopom Katy Perry: Je bil v šoku?

S.Č.
12. 9. 2024, 14.53
Deli članek:

Na letošnji podelitvi MTV Video Music Awards je Katy Perry prejela častno nagrado Michael Jackson Video Vanguard, njen nastop pa je očaral občinstvo.

Profimedia
Na koncu se je vse dobro končalo.

Katy Perry je na odru odpela svoje najboljše uspešnice, vključno s pesmimi California Gurls, Dark Horse in ET, medtem ko je v duetu z reperjem Doechiijem izvedla tudi svojo novo pesem I'm His, He's Mine. Ta provokativen nastop je bil eden najpomembnejših trenutkov večera in očitno je presenetil Orlanda Blooma, njenega zaročenca.

Medtem ko je Perryjeva blestela na odru, pa je Bloom pritegnil pozornost zaradi svoje nekoliko nenavadne reakcije. Na kameri je bilo pogosto mogoče videti, da je bil Bloom videti zmeden, kot da ne prepozna nobene od pesmi, ki jih je izvajala njegova zaročenka. Njegova zmeda je bila še posebej opazna med nastopom Perryjeve in Doechiija, kar je sprožilo številne odzive na družbenih omrežjih.

Uporabniki so se spraševali, ali Bloom sploh pozna pesmi svoje partnerke. "Orlando Bloom se je med nastopom odzval, kot da še nikoli ni slišal pesmi Katy Perry. Kaj se dogaja?" je zapisala ena izmed uporabnic na X. Drugi so dodali, da je Bloom vsakokrat, ko ga je kamera pokazala, izgledal, kot da se srečuje s pesmijo prvič.

Reakcije njenega zaročenca so medle marsikoga

Pred nastopom Perryjeve je Bloom s svojim govorom ganil občinstvo. Izrazil je svojo ljubezen do Perryjeve ne le kot svetovne zvezde, ampak tudi kot osebe in mame. "Vanjo ste vzljubili kot Katy Perry. Jaz sem jo vzljubil kot Katheryn Hudson," je dejal Bloom. Med nastopom, ko je Perryjeva skoraj poljubila Doechiija in izvajala uspešnico California Girls, je Bloom ponovno pokazal zmedo. Kljub temu pa je po koncu 20-minutnega nastopa Perryjeva stekla do svojega zaročenca in mu na očeh vseh izmenjala poljub, kar je bil lep zaključek večera.

Estrada

Miley Cyrus
"Flowers"

Miley Cyrus očitajo kopiranje pesmi Bruna Marsa

Sebastian
Izgubil spomin

Pevec Sebastian po halucinacijah v bolnišnici

Diddy
Domnevne spolne zlorabe

Aretacija Sean "Diddy" Combs: Slavnega raperja obtožujejo trgovine z ljudmi

maneskin
Estrada

Pevec skupine Maneskin Damiano David napovedal solo kariero

Lionel Messi
Vrnil se je

Lionel Messi šokiral ob vrnitvi na igrišče: Nova podoba zasenčila mojstrske zadetke

Raiven
Evropska turneja

Raiven se bo z evrovizijsko uspešnico "Veronika" predstavila v Zagrebz

Zanimivosti

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast

kotna sedežna garnitura
Vsestransko uporabne

Poznate vse prednosti kotnih sedežnih garnitur?