Kvatropirci to poletje ne počivajo!

»Obljubljamo vam pravo glasbeno pravljico«

Alesh Maatko
10. 8. 2024, 19.45
Deli članek:

Vsako soboto od aprila do septembra imajo v koledarju vsaj eno poroko!

Neo Visuals
Člani skupine upajo, da si bodo poslušalci novo skladbo večkrat zavrteli med dopustom in uživali v brezskrbnih dneh.

Priljubljeni glasbeniki namreč ravno te dni predstavljajo novo pesem in videospot z naslovom Ti, kakor vino, ki so ga posneli v idiličnih Goriških Brdih. Pripravljajo pa se tudi na prvi samostojni koncert v hramu slovenske kulture!

Kvatropirci so brez dvoma sinonim moškega večglasnega petja v Sloveniji, ljubitelje dobre glasbe navdušujejo na koncertih in različnih nastopih. Prav tako pa marsikateremu paru polepšajo poročni dan. Njihova nova skladba Ti, kakor vino je nastala že pred nekaj leti, vendar je zaradi kadrovskih sprememb v zasedbi čakala v predalu. Sedaj pa je dobila svojo končno podobo in predstavlja prvi, čisto pravi solo komad Albina, ki se je Kvatropircem pridružil pred dobrima dvema letoma. Gre za lahko poletno skladbo, ki s sproščenim besedilom, tleskanjem in žvižganjem kar kliče po romantičnih poletnih večerih ob kozarcu dobrega vina in gre hitro v uho. Člani skupine upajo, da si bodo poslušalci skladbo večkrat zavrteli med dopustom in uživali v brezskrbnih dneh. Avtorja skladbe sta Samo in Jasmina Kališnik.

Neo Visuals
Kvatropirci se pripravljajo tudi na prvi samostojen koncert v hramu slovenske kulture.

Snemanje brez zapletov

Videospot za skladbo Ti, kakor vino so posneli na posestvu Ščurek v Goriških Brdih. »Vsi imamo radi vino, vendar ga zaradi vpliva na glas lahko pijemo le v času, ko ni nastopov, in takrat si z velikim veseljem privoščimo kozarec dobrega vina,« so nam povedali Kvatropirci, ki so jim Goriška Brda sicer zelo pri srcu. Samo, ki je tudi avtor melodije, je med snemanjem spota še bolj vzljubil to pokrajino in namerava tja kmalu odpeljati tudi svojo drago. Snemalni dan je potekal brez zapletov, snemati so začeli zgodaj zjutraj in končali v poznih večernih urah. »Vse je potekalo kot po maslu, uživali smo v čudovitih razgledih, ekipa je bila super in energije so enostavno stekle,« so nam še povedali. Tudi Albin je v glavni vlogi užival, v družbi zapeljivih deklet pa se je več kot očitno zelo dobro znašel.

Prihaja Cankarjev dom

Kvatropirci se pripravljajo na prvi samostojni koncert v Cankarjevem domu. Njihov že tradicionalni Kvatrovečer bo naslednje leto februarja torej dobil novo, najbolj veličastno lokacijo doslej. »Čeprav smo na odru Gallusove dvorane že večkrat nastopili kot gostje, bo samostojni koncert nekaj posebnega. Zelo se ga veselimo in obljubljamo vam pravo glasbeno pravljico, o kateri bomo kmalu razkrili več,« so obljubili Kvatropirci.

Neo Visuals
Fantje so nam zaupali, da so uživali v čudovitih razgledih, ekipa na snemanju videozgodbe je bila super in energije so enostavno stekle.

Številne poroke

Poletje je poleg decembra za Kvatropirce najbolj delavno obdobje. Vsako soboto od aprila do septembra imajo v koledarju vsaj eno poroko. »Do konca sezone pa se bomo še veliko družili tudi na koncertih. Samo v avgustu nas namreč čaka pet koncertov. Prihajamo v Žalec, Kobarid, Črešnovce, Celje in Kranj in zelo se veselimo, da bomo našo novo Ti, kakor vino lahko zapeli tudi v živo z vami,« so zaključili.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste