V Kulturnem centru o kočevarski hrani



V Kulturnem centru Semič že po tradiciji decembra pripravljajo delavnice tako za otroke kot za odrasle. Za slednje bodo letos namenjene zgolj kulinariki. Včeraj so članice Društva kmečkih žena Črnomelj Tončka Jerman, Danica Banovec, Milka Vrščaj in Zdenka Štrbenc predstavile, kako pripravljajo pisano kočevarsko potico in kočevarske štruklje. Seveda so znanja željen gospodinje, ki so napolnile avlo Kulturnega centra, skuhano in spečeno lahko tudi poskusile.
Prihodnjo sredo, 11. decembra, bodo članice Društva kmečkih žena Semič pripravile delavnico priprave ajdove potice brez vzhajalnih sredstev in havajske rože. V sredo, 18. decembra, pa bodo članice Društva kmečkih žena Črnomelj naučile obiskovalce delavnice pripravljati še kokosovo potico in slivove cmoke.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se