V Gastroju dnevno pripravijo 500 obrokov
Eden večjih gostincev v Spodnjem Podravju, Marjan Skok, pravi, da v njihovi restavraciji Gastro ta čas dnevno pripravljajo okoli 500 obrokov. Povedal je tudi, da je veliko podjetij za svoje delavce poskrbelo in jim toplo malico zagotavljajo na terenu.

»Po terenu vozimo več kot prej, za dostavo hrane in postrežbo na terenu (catering) imamo registriranih pet vozil. Malice dostavljamo na več gradbišč, delavci so se na terenu znašli tako, da so si postavili začasne mize. Mi jim pripeljemo vroč obrok, delavec se usede, toplo malico poje in gre nazaj delat. Odpadno embalažo nam lahko predajo naslednji dan, ko znova dostavimo naročene malice. Sploh ni problem, da kam ne bi peljali. 80 obrokov kuhamo za starejše in jim jih dostavljamo. Smo prilagodljivi, hitri in zanesljivi, vse potrebno v zvezi z dejavnostjo na terenu imamo urejeno in registrirano. Veliko je osebnih prevzemov neposredno v restavraciji. Delavci si malice odnesejo na delovno mesto, bodisi v pisarno bodisi za stroj v delavnici ali tovarni in pojedo topli obrok,« trenutne razmere opisuje Marjan Skok, ki je v gostinstvu že 42 let.
Preberite več v Štajerskem Tedniku
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se