© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Jutri bo na Šmartinski cesti dišalo kot le malokdaj


P.R.
13. 5. 2015, 21.01
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:57
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Razstavno-demonstracijski Horeca Center praznuje prvo obletnico. Praznovali bodo seveda na okusen način. Dišalo bo tako v kuhinji kot tudi v baru.

Horeca Center.jpg
Facebook
Obiskovalci bodo lahko degustirali različna vina in piva, v popoldanskem delu pa vse, kot se za rojstni dan spodobi, čaka tudi torta.

Gospodarsko interesno združenje proizvajalcev profesionalne opreme za gostinstvo, pekarstvo, slaščičarstvo in sladoledarstvo ob tej priložnosti pripravlja prav poseben dogodek. Jutri se bodo namreč na Šmartinski cesti 106 odvijale prav posebne brezplačne delavnice.

Na delavnicah v kuhinji bodo spoznavali umetnost peke makaronov, inovativnega načina priprave pekovskega peciva, pripravo naravnega in vegetarijanskega sladoleda, krompirja v hitri prehrani in pripravo mesa v konvektomatu. 

V dopoldanskem delu, od 10. do 14.30, se bodo udeleženci praznovanja lahko preizkusili na brezplačnih delavnicah v kuhinji ali baru. Na delavnicah v kuhinji bodo spoznavali umetnost peke makaronov, inovativnega načina priprave pekovskega peciva, pripravo naravnega in vegetarijanskega sladoleda, krompirja v hitri prehrani in pripravo mesa v konvektomatu. Na delavnicah v baru pa bodo udeleženci spoznali marsikaj novega o pravilni uporabi čokolade glede na vsebnost kakava, vrste in sorte. Spoznavali bodo tudi umetnije iz spenjenega mleka ter osnove tehnik, pripravo posebne kave na različne načine, premium pijače in mešanje koktajlov z Društvom barmanov Slovenije. Delavnice bo povezoval Gorazd Potočnik.Obiskovalci bodo seveda lahko degustirali različna vina in piva, v popoldanskem delu pa vse, kot se za rojstni dan spodobi, čaka tudi torta. 


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.