Na mizi v pol ure!
Kdo si želi poleti stati uro in več za štedilnikom med pripravo kosila? Vročina nam vzbuja tek po lažjih, predvsem pa hitro pripravljenih jedeh, zato je pol ure skorajda največ, kolikor zdržimo v kuhinji.

Za otroke: ocvrte rezine salame s solato
Sestavine za 4 osebe:
600 g piščančje klobase
2 jajci
150 g drobtin
80 g moke
20 g masla
500 g špagetov
40 g naribanega parmezana
1 kozarček vloženih posušenih paradižnikov
100 g rukole
1 ščepec zeliščne soli
sol, poper
Priprava:
Klobaso narežemo na debelejše rezine. Jajci razžvrkljamo, solimo, popramo. Rezine klobase povaljamo najprej v moki, potem v jajcih in nazadnje v drobtinah. V ponvi segrejemo maslo in ocvremo rezine klobase.
Preberite tudi: Naj bo zajtrk med počitnicami nekaj posebnega. Kliknite TUKAJ!
Za solato skuhamo špagete v slani vodi. Paradižnik na drobno zrežemo, potresemo z zeliščno soljo. Rukolo splaknemo z mrzlo vodo in odcedimo.
Kuhane špagete odcedimo in jim takoj dodamo paradižnik, rukolo in sir. Vmešamo tudi olivno olje. Solimo, popramo in ponudimo z rezinami klobase.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se