Mlada luna

Mlaj v devici: Novo obdobje in priložnost za nove začetke

Tanaaz
3. 9. 2024, 16.10
Deli članek:

Danes, 3. septembra, nas z neba pozdravlja mlada luna v devici, ki simbolizira začetek novega cikla in nam ponuja priložnost, da odpremo novo poglavje v svojem življenju.

AdobeStock
Nova luna v devici nam lahko ponudi namige o tem, kaj je treba izpustiti iz naših življenj.

Nova luna nas opominja, da so novi začetki vedno mogoči, ne glede na pretekle izkušnje.

Zdaj je čas, da postavimo temelje za nekaj novega, da počistimo staro energijo in se odpremo za nove priložnosti.

Nova luna v astrologiji označuje začetek novega lunarnega cikla, kar je simbolni trenutek za naše osebno življenje. Ponujena nam je priložnost, da začnemo znova, da prevetrimo svoje življenje in razmišljamo na nov način. To je trenutek za postavitev novih namenov in uresničevanje ciljev s svežo energijo.

Pod vplivom nove lune v devici lahko začutimo močno potrebo po prenovi in preureditvi svojega življenja. Devica je znamenje, povezano z redom, čistostjo in perfekcionizmom, zato nas ta lunina faza spodbuja, da si zastavimo jasne cilje in naredimo potrebne korake za njihovo uresničitev.

VPLIV MERKURJA IN RETROSPEKTIVNA POT

Merkur, vladar device ter planet komunikacije in misli, bo pod to novo luno še vedno nekoliko zadržan zaradi svoje nedavne retrogradnosti. Ta vpliv lahko povzroči, da zadeve ne potekajo tako hitro, kot bi si želeli, ali da se soočamo z ovirami, ki preprečujejo, da bi se premaknili naprej. Vendar pa je to tudi čas, ko se lahko osredotočimo na introspekcijo in razmislek o svojih preteklih izkušnjah. To obdobje lahko izkoristimo za analizo svojih odločitev in načrtov ter za prilagoditev strategij, preden se podamo v nove začetke.

ODPIRANJE VRAT MRKA

September 2024 prinaša tudi močan lunin mrk v znamenju rib, ki bo verjetno prinesel zaključke in prelomne trenutke. Mrk v ribah bo verjetno prinesel temo zaključevanja in sproščanja starih energij, kar nas bo pripravilo na začetek novega cikla. Deviška nova luna, ki odpira vrata temu mrku, nam lahko ponudi vpoglede v to, kaj moramo izpustiti iz svojega življenja. Merkur nam lahko prinese pomembna sporočila, ki bodo ključnega pomena pri naših odločitvah in načrtih.

NOVA LUNA IN GOSPODAR KARME

Pod to deviško novo luno bo Saturn igral pomembno vlogo. Saturn, znan kot gospodar karme in veliki učitelj, bo v mnogih pogledih naš vodnik skozi to obdobje. Saturn nam prinaša preizkušnje in težave, vendar le zato, ker verjame, da imamo moč in sposobnost, da jih premagamo. Saturn nas spodbuja, da prevzamemo odgovornost za svoja dejanja in da se soočimo s posledicami. Če se pojavijo težave, je pomembno, da jih ne ignoriramo, temveč da jih rešujemo z zrelostjo in modrostjo.

KONFLIKT MED RAZUMOM IN ČUSTVI

Saturnovo delovanje pod novo luno lahko povzroči notranji konflikt med našimi čustvi in razumom. Nova luna v devici nas lahko odpre za globlje čustvene izkušnje, poveča naše sočutje in povezanost z drugimi, medtem ko nas Saturn spodbuja k razmišljanju, logiki in praktičnim odločitvam. Ta nasprotja lahko povzročijo občutek zmedenosti, saj ne bomo vedeli, ali slediti svojim čustvom ali razumskim odločitvam.

V takšnih trenutkih je pomembno, da se vrnemo k sebi in poiščemo notranji mir. Meditacija, introspekcija in samorefleksija so lahko ključnega pomena za premagovanje teh notranjih konfliktov. Čeprav je težko uskladiti čustva in razum, nam lahko ta proces prinese dragocene uvide in modrost.

NOVA LUNA IN SAMONAHRANITEV

Pod to deviško novo luno se lahko osredotočimo na samonahranitev in krepitev našega notranjega sveta. Devica je znamenje, ki je povezano z zdravjem, čistostjo in skrbjo zase, zato je ta čas idealen za delo na sebi. Morda bomo morali biti potrpežljivi, saj ta nova luna morda ne bo prinesla takojšnjih rezultatov ali velikih sprememb. Vendar pa so semena, ki jih posadimo zdaj, močna in bodo sčasoma prerasla v nekaj pomembnega. Pomembno je, da zaupamo v božanski čas in dovolimo, da se stvari odvijajo v svojem ritmu.

September in oktober 2024 sta meseca velikih sprememb, zato bomo morda morali počakati, da se te spremembe razjasnijo, preden bomo popolnoma razumeli, kje stojimo.

Mlada luna v devici nas spominja, da imamo v sebi moč, da se soočimo s kakršnokoli situacijo, ki nam jo prinese življenje; vzemimo si torej čas za samonegovanje in notranjo rast.

ZANIMIVO OBDOBJE

Pod to novo luno se še vedno počutimo nekoliko zmedeni ali zadržani, saj Merkur, vladar device, zaključuje svoje retrogradno potovanje. Retrogradni Merkur pa pogosto prinaša nesporazume, zamude in introspektivne trenutke, zato lahko v tem obdobju doživljamo občutek stagnacije. Kljub temu je pomembno, da se ne predamo obupu, ampak izkoristimo to obdobje za razmislek in načrtovanje prihodnjih korakov. Fotka Nova luna v devici nam lahko ponudi namige o tem, kaj je treba izpustiti iz naših življenj. Poudarek Novo luno lahko uporabimo kot znak, da nikoli ni prepozno za začetek nečesa novega. Pri strani Pod novo luno bo Saturn igral pomembno vlogo.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste