Dolenjski list kuha najboljši golaž

##IMAGE-3317783##
V Termah Olimia so se slovenski novinarji že četrto leto zapored pomerili v kuhanju lovskega golaža v kotličku. Mednarodna štiričlanska komisija je ocenila, da sta najbolj okusen divjačinski golaž skuhala predstavnika Dolenjskega lista iz Novega mesta. V ekipi sta bila novinarski dopisnik Rudi Vlašič in njegov brat Stane.
Drugo mesto je pripadlo dvočlanski ekipi Radia Goldi iz Žalca, tretje mesto pa sta osvojila novinarja z MTV Adria. Vse tri ekipe so si priborile nastop na Evropskem prvenstvu v kuhanju golaža za novinarje v kotličku, pridružili pa se jim bosta še ekipi Radia Univox iz Kočevja (lanskoletni evropski zmagovalci) ter predstavnika Radia Triglav iz Jesenic.
Na evropsko prvenstvo
Slovenske kvalifikacije za nastop na 6. evropskem prvenstvu v kuhanju lovskega golaža v kotličku za novinarje sta organizirala Radio Univox iz Kočevja in Terme Olimia. Kvalifikacij so se udeležili predstavniki 24 medijskih hiš iz vse Slovenije. Udeleženci prvenstva so od organizatorjev tekmovanja prejeli le meso, čebulo, olje, drva in kotliček, začimbe, kuharski pribor in vse ostalo pa so morali prinesti s seboj. Najboljši evropski kuharji med novinarji se bodo med seboj pomerili v Tuheljskih Toplicah in v Olimju na kuhanju brez meja v prvi polovici septembra letos.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se