© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

David Urankar - Kakšen kos je zmazal, ko je bil še topel


A.M.
18. 4. 2022, 07.30
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Spomin na babičino krušno peč!

David Urankar
Instagram David Urankar
Skupaj znajo še kako uživati, ne le za praznike.

Televizijski voditelj David Urankar pravi, da ima na veliko noč res lepe spomine. »Babica je vedno pekla potice, in to v krušni peči, kar je bil res velik dogodek. Paziti je bilo treba, da se testo ne prehladi, pripraviti maso, zakuriti peč ... in komaj smo čakali, da lahko kakšen kos zmažemo takoj, še toplega,« pove David, ki nam zaupa še eno stvar, ki pri njem v tem času ne sme manjkati. »Poleg velikonočnih jajc je zame to zagotovo hren! Včasih, ko sta imela dedek in babica kmetijo, je bil z domačega vrta, danes pa je s tržnice. Sveže nariban, skupaj z naribanimi jabolki, je prava poživitev velikonočnega zajtrka. Pa družina! Na velikonočnem zajtrku ne smejo manjkati tisti, ki jih imamo najraje!« je zaključil.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.