Astronapoved

Horoskop za petek, 5. julija

Neja Kralj
5. 7. 2024, 05.08
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Pripravite nekaj izvirnega, kar bo popestrilo vsakdanjik. Zdravje se vam bo okrepilo, proti večeru storite nekaj na podlagi trenutnega vzgiba, obrestovalo se bo.

BIK – Že nekaj časa si želite nekaj ali nekoga novega, drugačnega. Velja tudi za delovne in prijateljske odnose, saj ste že siti istih obrazov in pogovorov.

DVOJČKA – V ljubezni živite v preteklosti, namesto da bi spregledali. Bodite pazljivejši z nekom, ki ima izjemno dober spomin. Čaka vaju še nekaj skupnih opravkov.

RAK – V ljubezni se morate izkazati z dejanji, ne le z besedami. Ne bodite preračunljivi, raje se pozorno ozrite okoli sebe. Morda se boste domislili nečesa zanimivega.

LEV – Težko boste čakali, da se odpravite v zanimivo družbo. Pri uradnih srečanjih preverite, ali vaši dokumenti veljajo. Na vsak način dokončajte vse najtežje posle.

DEVICA – Marsikaj boste opravili hitreje, kot ste upali. Ugaja vam pozornost nekoga, ki vam lahko pomaga tudi pri delu. Našla bosta skupni jezik, tudi glede potovanja.

TEHTNICA – Odpovejte vse opravke, ki niso najnujnejši. Obstaja nevarnost, da bi vse skupaj opravili nekako napol in brez pravega zagona. Glede učenja poiščite pomoč.

ŠKORPIJON – Zdravje malce nagaja, posebno zato, ker ste si nakopali preveč različnih opravkov hkrati. Pazite na besede, sicer se vam žal obeta večji nesporazum.

STRELEC – Iz ene besede lahko sestavite celo zgodbo, a bo povsem drugačna od resnice. Več ko boste razmišljali, slabše bo. Bodite sproščeni in ne prehitevajte dogodkov.

KOZOROG – Predajanje skušnjavam je sicer na moč mikavno, a kasneje ne bi našli poti iz slepe ulice. Pazite z denarjem, posebno če se dogovarjate glede potovanja.

VODNAR – Znašli se boste pred težko odločitvijo. Vse skupaj bo še bolj zapleteno, ker se vam mudi. Pazite, da vas v trenutkih s partnerjem ne premaga ljubosumje!

RIBI – Mnogi so vam naklonjeni, zato izkoristite priložnost za zanimivo druženje. Načrtujte dinamičen konec tedna. Morda več športa ali srečanje v prijateljskem krogu.

Estrada

nina-osenar, maja-oderlap, iskreno-z-majo
Nina Osenar Kontrec

Priljubljena voditeljica bo spet vodila televizijski šov

bojan mori
Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

Princ George
Slavlje na dvoru

Foto: Princ George praznuje 11. rojstni dan s svežo fotografijo, ki jo je posnela Kate

IMG_7787
Epska odisejada

Začela se je Ekspedicija Triglav: Laško osvaja Pariz!

jennifer-lopez
Na temo Bridgerton

Foto: Jennifer Lopez praznovala svoj 55. rojstni dan brez Bena Afflecka

Raper Challe Salle
Dopust

Foto: Raper Challe Salle po incidentu z Zlatkom uživa v Turčiji

Zanimivosti

20240722_094306
Zanimivosti

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 kvadratih: razkrivamo vsebino gradbenega dovoljenja za luksuzno vilo dveh razvpitih dobaviteljev javnega zdravstva

profimedia-0866027426
Odštevanje do Olimpijade

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?

nakup sončne kreme, sončna krema
Naj bo prijetno, varno in zabavno poletje

Odpravimo dvome o sredstvih, ki nas ščitijo pred soncem

dnevna soba
Vintage in retro

Vračamo se k naravnim materialom in zemeljskim barvam

presnovni sindrom
Skupina dejavnikov

Nabiranje maščobe okoli trebuha lahko nakazuje na presnovni sindrom

MEHANIK, AVTOMEHANIK, KLIMA, POLNJENJE
Čiščenje in polnjenje

Zakaj iz vaše avtoklime neprijetno smrdi in kaj storiti?