115 let Perutnine Ptuj: Izdali kuharsko knjigo
V Perutnini Ptuj so lani zaznamovali 115 let poslovanja. Obletnico so obeležili z izdajo kuharske knjige Po domu diši, za katero so recepte prispevali zaposleni iz vseh sedmih držav.

»Od leta 1905, ko je vrata odprla prva odkupna perutninska postaja na Ptuju, in več kot enajst desetletij vse do danes so zaposleni ključni dejavnik rasti in uspeha Skupine Perutnine Ptuj. Zato smo ob jubileju, ki označuje več kot stoletje dolgo tradicijo podjetja, osrednji prostor namenili zaposlenim in njihovim domačim kuhinjam. Nedeljska kosila, družinski pikniki in praznične večerje v krogu najdražjih so doživetja neizmernega bogastva okusov, jedi in spominov. In tako kot nas odlična hrana združuje ob domači mizi, nas skrb za kakovost in ustvarjanje raznolikih okusov povezujeta v Perutnini Ptuj. Zaposlene v vseh sedmih državah, kjer zaposlujemo – v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Severni Makedoniji, Romuniji in Avstriji – smo vprašali, kako diši v njihovih kuhinjah, in jih povabili, da podelijo recepte svojih najljubših piščančjih jedi, ki so jih pripravljale že njihove babice. Nekaterim receptom so s prenosom na nove generacije dodali sodoben pridih z novimi načini priprave ali novimi sestavinami, nekateri recepti pa so bili navdih za ustvarjanje novih jedi,« so povedali v Perutnini Ptuj in dodali, da so z interno kampanjo za zbiranje receptov spodbujali korporativne vrednote, kot sta sodelovanje in ustvarjalnost, ter prejeli številne recepte iz vseh sedmih držav.
Preberite več v Štajerskem Tedniku
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se