Bruno Šulman si je službo našel v Franciji
Najprej se je v Franciji šolal, nato pa si je nekdanji zmagovalec šova MasterChef Slovenija Bruno Šulman tam našel še službo.

Bruno Šulman je po zmagi v tekmovalni oddaji MasterChef Slovenija vse svoje sile usmeril v kulinarično izobraževanje. Pred meseci se je tako udeležil šolanja v priznani šoli Le Cordon Bleu Paris, ki ga je opravil z odliko. A je Pariz očitno tako zelo vzljubil, da bo tam še naprej nabiral potrebno znanje. Kljub tem upa se redno vrača v domovino, kjer ima odprte številne tudi kulinarične projekte. Pred dnevi je njegova kuharska knjiga tako na knjižnem sejmu v Ljubljani prejela nagrado za najlepšo knjigo v svoji kategoriji.
"Že nekaj mesecev je minilo od konca mojega šolanja na Le Cordon Bleu Paris, ker pa sem se res zaljubil v Pariz in želim tukaj pridobiti še čim več kulinaričnega znanja, sem se zaposlil v restavraciji Il Carpaccio Paris, vrhunski italijanski restavraciji z Michelinovo zvezdico," je na družbenem omrežju razkril Bruno, ki tam deli tudi številne utrinke, ki nastanejo med delom.
E-novice · Njena
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se