
Rebeka Dremelj združila moči z Almo Rekić
Preverite, kaj sta ustvarili.

Alma Rekić, Rebeka Dremelj in Andreja Freyer predstavljajo nov priročnik 'Nepremagljiva kuhinja'. Izziv, ki so se ga lotile: kako pripraviti 'fine dining' jedi v domači kuhinji. Projekt ima tudi dobrodelno noto: tri evre od vsakega prodanega izvoda knjige bodo namenile društvu Vilijam Julijan, za otroke z redkimi boleznimi.


»Nepremagljive kuharske knjige smo se lotile, ker so po navadi tovrstne knjige zelo zapletene. Vsi bi radi kdaj svoje goste presenetili s posebno jedjo, da bi bili videti kot pravi kuharski chefi, a se stvari zakomplicirajo največkrat že pri samih sestavinah,« pravi Rebeka Dremelj, ki se je z veseljem lotila tudi kuharske knjige. To je tudi glavni razlog, da sta Rebeka in Andreja Freyer »masirali« kuharico in slaščičarko Almo Rekić, da skupaj ustvarijo kuharsko knjigo, v kateri bodo jedi na prvi pogled videti zapletene, posebne, vrhunske, skratka res nepremagljive - ampak recepti pa morajo biti enostavni.


Knjiga je v celoti nastala pod Rebekino in Andrejino taktirko, ki sta sodelovali kot kuharici, ki znata dobro kuhati, a se nikakor ne moreta primerjati s kuharskimi chefi. Vse, kar jima je Alma med pripravami na knjigo skuhala, pa sta z veseljem tudi pojedli. Rezultat nekajmesečnega kuhanja je knjiga Nepremagljiva kuhinja z Almo Rekić. Rebeka je pri knjigi delala, se potila in uživala. Konec koncev je to Rebekina in Andrejina prva kuharska knjiga - in Almina druga.


Preberite tudi
Najbolj brano
Trenutno
7 °C
Oblačno
nedelja, 16. 3
Deževno
ponedeljek, 17. 3
Deževno
torek, 18. 3
Jasno
7-dnevni obeti