Bruno Šulman si je službo našel v Franciji
Najprej se je v Franciji šolal, nato pa si je nekdanji zmagovalec šova MasterChef Slovenija Bruno Šulman tam našel še službo.

Bruno Šulman je po zmagi v tekmovalni oddaji MasterChef Slovenija vse svoje sile usmeril v kulinarično izobraževanje. Pred meseci se je tako udeležil šolanja v priznani šoli Le Cordon Bleu Paris, ki ga je opravil z odliko. A je Pariz očitno tako zelo vzljubil, da bo tam še naprej nabiral potrebno znanje. Kljub tem upa se redno vrača v domovino, kjer ima odprte številne tudi kulinarične projekte. Pred dnevi je njegova kuharska knjiga tako na knjižnem sejmu v Ljubljani prejela nagrado za najlepšo knjigo v svoji kategoriji.
"Že nekaj mesecev je minilo od konca mojega šolanja na Le Cordon Bleu Paris, ker pa sem se res zaljubil v Pariz in želim tukaj pridobiti še čim več kulinaričnega znanja, sem se zaposlil v restavraciji Il Carpaccio Paris, vrhunski italijanski restavraciji z Michelinovo zvezdico," je na družbenem omrežju razkril Bruno, ki tam deli tudi številne utrinke, ki nastanejo med delom.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se