© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Master Chef Wild na ognju


lokalno
Besedilo: Gaja Potočar Foto: Staša Pavlin
1. 4. 2017, 18.30
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

_k__01_.jpg
Arhiv Lokalno.si
_k (01), _k__01_
_k__27_.jpg
Arhiv Lokalno.si

Da bi si GG-ji iz Rodu gorjanskih tabornikov popestrili marec, smo se odločili, da izvedemo svoj Master Chef Wild. V soboto, 25.3.2017, smo se zbrali v Portovalu. Nabrali smo drva in postavili ognje. Nato smo se posvetili kuhanju. Pripravili smo pester meni: enolončnico, pico, dolenjski twist s čokolado, banane, šmoren ... Posebnost našega kuharskega podviga je v tem, da smo vso hrano pripravili na ognju. Veselo smo malicali in pokušali že med kuho, na koncu pa pospravili še vse, kar smo pripravili. S polnimi trebuhi smo ob spremljavi kitare prepevali se dolgo v večer.

Odločili smo se, da naslednji materinski dan kuhamo našim taborniškim mamam.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.