Tuje

Namesto Lady Gaga manekenka Ashley

T.L.
30. 5. 2024, 12.41
Posodobljeno: 30. 5. 2024, 12.43
Deli članek:

Zvezdnik serije Gasilci v Chicagu je leta 2016 razdrl zaroko s slavno pevko Lady Gaga, zdaj pa je pred oltar popeljal dolgonogo manekenko.

Profimedia
Zvezdnik serije Gasilci v Chicagu Taylor Kinney se je 30. aprila poročil z manekenko Ashley Cruger.

Igralec Taylor Kinney se je 30. aprila poročil z manekenko Ashley Cruger v majhnem zasebnem stanovanju v Chicagu, kjer je igralec zaključil snemanje 12. sezone uspešnice NBC. 42-letni zvezdnik in rjavolasa lepotica sta skupaj od leta 2022. Čeprav nista javno razpravljala o svojem razmerju, sta drug drugega potrdila kot partnerja na družbenih omrežjih. Za Taylorja je to prvi zakon, čeprav je bil prej zaročen z Lady Gaga in so vsi govorili o večni ljubezni. Vendar sta julija 2016 prekinila zaroko, saj so se začele govorice, da se je pevka zapletla s soigralcem iz filma Zvezda je rojena Bradleyjem Cooperjem. Taylor se je pred kratkim po premoru vrnil kot poročnik Kelly Severide v dvanajsto in trenutno zadnjo sezono serije Gasilci v Chicagu. Ashley je leta 2017 diplomirala iz novinarstva na univerzi v Iowi. Potem je delala v prodaji in marketingu, trenutno pa dela s krajšim delovnim časom kot vodja poslovnega razvoja v uspešnem podjetju. Ima tudi pogodbo z eno od vodilnih manekenskih agencij.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka