Nasveti

Enolončnica s kašo

Jana
9. 3. 2011, 15.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Zdravo, okusno in ne preveč mesnato.


Sestavine: 1 kg kislega zelja + 300 g svinjskega flama ali vrata + 50 g olja + 150 g čebule + 120 g prosene kaše + sol + poper + lovor + kumina.

Priprava: Kislo zelje kuhamo v 1,5 litra osoljene vode, dodamo lovor in kumino. Meso narežemo na koščke in ga damo na svetlo prepraženo čebulo. Dušimo do mehkega in po malem prilivamo vročo vodo. V skoraj mehko zelje zakuhamo oplaknjeno kašo, dodamo dušeno meso in na majhnem ognju kuhamo še 20 minut. Začinimo in po okusu dosolimo.

Zanimivosti

otroci tekmujejo, medalja
Obšolske dejavnosti

Tekmovanje daje otroku priložnost za ocenjevanje svojih sposobnosti

zračenje
Zračenje prostorov

Ne tvegajte okužb in alergij zaradi slabega zraka

profimedia-0941886169
Fotografija dneva

Pande zasedle letališče v Hongkongu

rep49-2024_naslovka
Zanimivosti

Lovci na upokojence: politična ozadja upokojenskih strank Vlada Dimovskega, Karla Erjavca in Pavla Ruparja

Andrej Vodušek, Sanja Brezočnik, Nejc Tisu, Štefan Šarkezi, Rok Pintar, Filip Koza
Pomembne mejnik

Rekord za Radio 1 80's: Slovenci vse bolj obožujemo hite iz osemdesetih

Foto 1
Zanimivosti

25 let Božičnega jogurta Zelene doline prinaša praznično knjigo Skrivnostni božični recept