Najnovejše

4. 9. 2024

21:43

·
sreda, 4. september 2024
profimedia-0884999361
Zaplenili 32 spletnih domen

ZDA ruske medije obtožujejo vpletanja v ameriške predsedniške volitve

Pravosodni minister ZDA Merrick Garland je na današnji novinarski konferenci objavil obtožnici proti dvema vodilnima osebama ruskega medija RT zaradi poskusa vplivanja na letošnje volitve v ZDA. Ministrstvo je ob tem zaseglo tudi 32 spletnih domen, povezanih z Rusijo.

21:25

·
sreda, 4. september 2024
710753_203-samomor
Novo upanje

Tragedije, ki bi jih lahko preprečili, so najbolj tragične

Čez nekaj dni, 10. septembra, zaznamujemo svetovni dan preprečevanja samomora, dan, ki bi moral pretresti in ozavestiti vsakogar med nami. Letos poteka pod geslom »Spreminjajmo razumevanje samomora«. Gre za premik, ki k spremembi ne le poziva, temveč jo zahteva. Zahteva, da prekinemo zavezo molka, ki je dolga leta samomor prekrivala s tančico sramu in stigme. In vendar se Slovenija, kljub manjšemu številu samomorov leta 2023, sooča z novo potencialno grožnjo duševnemu zdravju, ki jo prinaša novi zakon o psihoterapiji.

20:59

·
sreda, 4. september 2024
voda
Pomanjkanje

V Cerknici in okolici omejitev rabe vode, v Cerkniškem jezeru se ne kopajte in ne namakajte nog

Za upoštevanje in razumevanje trenutne situacije se porabnikom pitne vode iskreno zahvaljujejo.

20:46

·
sreda, 4. september 2024
profimedia-0904753537
Osumljenca prijeli

Nov smrtonosen strelski napad na srednji šoli v ZDA

V predmestju Atlante v ameriški zvezni državi Georgia je policija davi po krajevnem času posredovala v strelskem napadu na srednji šoli, ki je zahteval štiri življenja, 20 ljudi pa je bilo ranjenih, poroča CNN. Osumljenca za napad so aretirali, je sporočila policija, ki števila žrtev še ni potrdila.

20:25

·
sreda, 4. september 2024
požar
Požar ni omejen

Foto: Zagorelo na težko dostopnem terenu pod Poreznom, na terenu 49 gasilcev in trije air tractorji

Danes malo pred 16.00 je zagorelo na pobočju tik pod vrhom Porezna, kjer je gorelo že minuli konec tedna. Požara gasilcem kljub trudu še ni uspelo omejiti.

20:19

·
sreda, 4. september 2024
profimedia-0881339243
Selitev iz Beograda

Video: Srbski predsednik Vučić razkošno posteljo v hotelu zamenjal za skromen pograd v kasarni

Srbski predsednik Aleksandar Vučić je svojo predsedniško pisarno iz Beograda za nekaj dni preselil v Podrinje, kjer bo čas izkoristil za pogovore z lokalnimi prebivalci o aktualnih temah. Spal pa ne bo v hotelu, kot bi se za takšnega državnika spodobilo ...

20:14

·
sreda, 4. september 2024
dekle telefon
Na Hrvaškem

Mladoletnice v parku napadle 17-letnico in dogodek posnele, najmlajša stara komaj 12 let

Tri najstnice so preteple skoraj polnoletno prijateljico in vse skupaj posnele z mobilnim telefonom ter posnetek pozneje delile še z drugimi.

19:30

·
sreda, 4. september 2024
Volkswagen
V Nemčiji

Ob napovedani možnosti zaprtja Volkswagnovih tovarn protestiralo na tisoče zaposlenih

Opozorilo nemškega avtomobilskega velikana Volkswagen, da zaradi naraščajočih stroškov razmišlja o zaprtju več tovarn v Nemčiji, je razburilo zaposlene. Četudi jih je več tisoč protestiralo na sedežu podjetja v Wolfsburgu, pa vodstvo ne popušča. Na današnjem srečanju z delavci je vztrajalo, da je upad prodaje družbo zelo prizadel.

19:24

·
sreda, 4. september 2024
Ružica Tesar Kelčec
Ružica Tesar Kelčec

Umrla je priljubljena novinarka: "Počivaj v miru, draga naša Ruška"

Žalosten dan za hrvaško novinarstvo. Ružica Tesar Kelčec, glavna producentka osrednjega Dnevnika na HRT, je po kratki in hudi bolezni preminila v 58. letu starosti, so sporočili s HRT, njeni sodelavci pa so se od nje poslavljajo z ganljivimi besedami.

19:00

·
sreda, 4. september 2024
sonćna elektrarna, zgornja akumulacija, kanal
Kanalski Vrh

Črpalna hidroelektrarna bo dobila zeleno nadgradnjo

Na Kanalskem Vrhu bodo v kratkem začeli pripravljalna dela za izvedbo prve faze sončne elektrarne Kanalski Vrh. Družba Soške elektrarne Nova Gorica (SENG) je v sodelovanju z Občino Kanal ob Soči in Krajevno skupnostjo Kanal pripravila vso potrebno prostorsko dokumentacijo za umestitev sončne elektrarne.

18:53

·
sreda, 4. september 2024
Primož Roglič
Dirka po Španiji

Roglič še naprej pet sekund za rdečo majico

Napovedi, da 17., 141,5 kilometra dolga etapa kolesarske dirke po Španiji s ciljem v Santanderju ne bo spremenila vrstnega reda na vrhu skupnega seštevka, so se uresničile. Etapo je odločil sprint glavnine, v kateri so jo končali vsi najboljši, tako da štiri dni pred koncem še naprej vodi Avstralec Ben O'Connor.

18:41

·
sreda, 4. september 2024
1725460435-dsc2234-01-1725460396554
Izredna seja

Nova predsednica uprave RTVS je Natalija Gorščak; "Čaka nas težko delo ..."

Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je na današnji izredni seji za novo predsednico uprave RTVS imenoval sedanjo vršilko dolžnosti predsednice uprave Natalijo Gorščak, ki bo svoj štiriletni mandat začela že v četrtek. Na razpis sta se sicer prijavila še direktor Radia Slovenija Mirko Štular in direktor Nova24TV Boris Tomašič.

18:11

·
sreda, 4. september 2024
mobilni telefon mobitel whatsapp
Študija WHO

Rak na možganih ni povezan z uporabo mobilnih telefonov

Povezave med uporabo mobilnih telefonov in povečanim tveganjem za raka na možganih ni, kaže doslej najbolj izčrpen pregled vodilnih svetovnih znanstvenih študij. Analizo so raziskovalci iz desetih držav izvedli po naročilu Svetovne zdravstvene organizacije (WHO).

17:59

·
sreda, 4. september 2024
Princesa Diana Spencer nas je zapustila  31
Anne Allan

Diano je poučevala devet let, zdaj bo njune pogovore in princesine izpovedi objavila v knjigi

Anne Allan, ki redko javno govori o svojem času s princeso Diano, se je odločila napisati svojo novo knjigo z naslovom Ples z Diano; Spomini, ki bo izšla 10. septembra, z namenom, da bi razkrila "drugo plat nje, njeno plesno plat, lepoto v njej," je povedala za revijo People.

17:59

·
sreda, 4. september 2024
sanjska-poroka-6 -zadnji-par- klemen-finkšt-2
Aktual TV

Klavdija in Gregor: Prvi poljub na osmi marec

Klavdija in Gregor sta zadnji par, ki se je prijavil v resničnostni šov Last minute sanjska poroka na Aktual TV, v katerem si bosta morala z zabavnim tekmovanjem v različnih spretnostih proti drugim parom priboriti brezplačno sanjsko poroko. Ampak se bo splačalo.

17:33

·
sreda, 4. september 2024
Metka Tekavčič
Nepravnomočno

Metka Tekavčič oproščena obtožb v zvezi z dodatki za stalno pripravljenost

Okrožno sodišče v Ljubljani je v torek nekdanjo dekanjo ljubljanske ekonomske fakultete Metko Tekavčič oprostilo obtožb o zlorabi uradnega položaja v zvezi z izplačevanjem dodatkov za stalno pripravljenost. "Vesela sem, da se je ta dolgoletna saga končala," je Tekavčič zapisala v odzivu za STA.

17:23

·
sreda, 4. september 2024
profimedia-0698972177
Suvereno

Kristjan Čeh prepričljivo zmagal na Češkem; v nedeljo obračun velikanov v Zagrebu

Evropski prvak v metu diska Kristjan Čeh je zmagal na 24. atletskem memorialu Ludvíka Daneka v Turnovem na Češkem. Dva meta je imel prek 67 metrov, najprej je vrgel 67,06 in nato še 67,11. Imel pa je zelo stabilne mete, pet izmerjenih poskusov je imel znotraj metra in četrt. Drugo mesto je zasedel Južnoafričan Victor Hogan z 62,45 m.

17:00

·
sreda, 4. september 2024
sladice
Zdravje

Recepti: Popolne poletne sladice

Poletje je čas, ko se lahko prepustimo ustvarjalnosti v kuhinji in presenetimo svoje brbončice z nenavadnimi okusi. Raziskujte nove okuse in ustvarite svoj sladki kulinarični podvig!

16:58

·
sreda, 4. september 2024
hvaldimir
Zahtevajo preiskavo

Borci za pravice živali trdijo, da je bil domnevni ruski vohun, beli kit Hvaldimir, ustreljen

Skupini za pravice živali Noah in One Whale sta norveško policijo pozvali, naj sproži kazensko preiskavo primera.

16:44

·
sreda, 4. september 2024
loto listek
Na Hrvaškem

Družinski datumi so mu prinesli srečo, zadel je 80.000 evrov in že ima načrt, kako jih bo porabil

Ko je Hrvat prebral novico, da je nekdo iz njegovega prodajnega mesta zadel 80.000 evrov, je preveril listke in ugotovil, da je prav on zadel vseh 11 številk in osvojil glavni dobitek.

16:12

·
sreda, 4. september 2024
enakonočje
Akcija in namera

September: Čas iskanja ravnovesja in bilanca

Kar smo spomladi posejali, jeseni žanjemo. Česar smo se v mladosti naučili, v poznih, zrelih letih znamo. Jesen (september, oktober in november) predstavlja čas žetve.

16:10

·
sreda, 4. september 2024
869253_142-zobozdravnik
Obvezno zdravstveno zavarovanje

Zamenjavo amalgamskih zalivk z belimi bo krila zdravstvena blagajna

Skupščina ZZZS je na današnji seji med drugim sprejela predlog novele pravil obveznega zdravstvenega zavarovanja. Novela najpomembnejše spremembe prinaša na področju zobozdravstva. Na določenih področjih bo ZZZS v zobni protetiki kril uporabo boljših materialov, novela zavarovancem prinaša tudi pravice do zamenjave amalgamskih zalivk z belimi.

15:40

·
sreda, 4. september 2024
ropar1
Poziv pričam

Foto: Hrvaška policije išče moškega, ki je v Umagu oropal 67-letno Slovenko

Rop je možakar izvršil 27. avgusta med 9.20 in 9.5o uri v trgovini na Novigrafski ulici v Umagu in iz torbice ukradel torbico z denarjem, osebnimi dokumenti in bančnimi karticami.

15:35

·
sreda, 4. september 2024
smreka gasilec
Vremenska napoved

Foto: Ponekod po državi deležni osvežitve z neba, zaradi udara strele posredovali gasilci

Ponekod po državi so se po navedbah Agencije RS za okolje popoldne pojavljajo posamezne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v naslednjih dneh.

15:22

·
sreda, 4. september 2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski
Pričakovana reorganizacija

Zelenski v preoblikovanje vlade: "Potrebujemo novo energijo"

Vlado bomo preoblikovali, ker potrebujemo novo energijo, je danes izjavil ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, potem ko je pred pričakovano reorganizacijo v torek in danes s položaja odstopilo več vladnih predstavnikov, vključno z zunanjim ministrom Dmitrom Kulebo.

15:07

·
sreda, 4. september 2024
reševalci gasilci policija
Padec s srečnim koncem

Urška išče kolesarje, ki so rešili njenega očeta: "Hvaležna sem do neba in nazaj, da ste bili tam"

Kolesar, ki je padel v Dolenji Vas pri Polhovem Gradcu, je imel srečo, da so mu na pomoč nemudoma priskočili mimoidoči in ga spravili k zavesti. Njegova hčerka Urška pa bi se jim zdaj rada zahvalila za nesebično pomoč. Išče tri kolesarje, predvidoma iz okolice Horjula.

14:47

·
sreda, 4. september 2024
požar gozd
Požar

Foto: Pogorelo približno 4 hektarje grmičevja in podrasti, eden od gasilcev pristal v izolski bolnišnici

Včeraj nekaj po 14. uri se je na strmem pobočju nad zaselkom Brgod (Prešnica), na območju Občine Hrpelje - Kozina, vnel požar v naravi in se širil v smeri lovske koče LD Videž Kozina ter zajel približno 4 hektarje grmičevja in podrasti.

14:40

·
sreda, 4. september 2024
zlonamerno elektronsko sporočilo
Zlonamerno

Ne klikajte na sporočilo "ministrstva" o izbruhu nove nalezljive bolezni

Po elektronski pošti se širijo lažna obvestila, ki naj bi jih pošiljalo ministrstvo za zdravje.

14:17

·
sreda, 4. september 2024
grenfell-tower
Grenfell Tower

Zaključek preiskave iz 2017: za tragedijo v Londonski stolpnici kriva »nesposobnost in pohlep, tudi vladni«

Preiskovalci so danes predstavili poročilo več let trajajoče preiskave požara v londonski stolpnici, ki je junija 2017 terjal 72 smrtnih žrtev. Največji del krivde so pripisali gradbincem in proizvajalcem gradbenih materialov, ki jih obtožujejo namernega zavajanja glede varnosti, del pa tudi državnim in lokalnim oblastem ter londonskim gasilcem.

13:46

·
sreda, 4. september 2024
gradbišče, železniška proga
Švica

Neznanci z gradbišča za dvotirno železniško progo ukradli več kilogramov eksploziva

Z enega od gradbišč Švicarskih državnih železnic (SBB) je izginila večja količina eksploziva, je danes potrdilo švicarsko državno tožilstvo.

13:17

·
sreda, 4. september 2024
ubita družina, lvov
Napad na Lvov

Rusi uničili družino, ki je na tej fotografiji. Živ je ostal le oče

Ruska vojska je z raketami obstreljevala Kijev, na Lvov na zahodu Ukrajine pa so poslali drone.

13:17

·
sreda, 4. september 2024
Screenshot_6
Čačak ali Ljubljana?

Znan je kraj, kjer bo pokopan Bora

V poslovilnih besedah, ki jih je župan Čačka Milun Todorović namenil svojemu prijatelju Bori Đorđeviću, je dejal, da bo poskrbel, da se legendarnemu rokerju izpolni poslednja želja.

13:06

·
sreda, 4. september 2024
komar
Komarji

NIJZ: Posamezni primeri okužb z virusom Zahodnega Nila še ne opravičujejo rabe biocidov v okolju

Kljub pojavu treh primerov okužb z virusom Zahodnega Nila ter povečanem številu komarjev na NIJZ pojasnjujejo, da to še ne opravičuje rabe biocidnih sredstev v zunanjem okolju z namenom zmanjšanja števila komarjev. To bi bilo smiselno le ob pojavu izbruha nalezljive bolezni, do česar pa zdaj še ni prišlo, navajajo na spletni strani.

12:52

·
sreda, 4. september 2024
David Urankar
Na prisilnem počitku

David Urankar spregovoril o nesreči: Prvič v življenju sem izkusil vse, od rešilca, urgence do travmatološkega oddelka

Priljubljeni televizijski voditelj David Urankar bi moral danes začeti voditi novo sezono oddaje Dobro jutro na TV Slovenija, a mu je to preprečila huda nesreča.

12:51

·
sreda, 4. september 2024
krek
Višje sodišče potrdilo

Milan Krek in NIJZ morata plačati kazen

Okrajno sodišče je že decembra lani razsodilo, da sta Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) in njegov takratni direktor Milan Krek neustrezno izvedla postopke javnega naročanja. Izrečeno globo je danes potrdilo Višje sodišče.

12:06

·
sreda, 4. september 2024
švedska policija
Poskus umora

Groza na švedski osnovni šoli: Učenec na stranišču ustrelil drugega učenca

Na Švedskem je danes zjutraj odjeknila novica o streljanju na eni od osnovnih šol. Po navedbah švedske policije je eden od učencev ustrelil drugega, ki pa je dogodek preživel.

11:48

·
sreda, 4. september 2024
enoch-burke
Meje pravic posameznikov

Irski učitelj, ki ne priznava novih zaimkov za transspolne učence, zopet v zaporu

Sodišče v Dublinu je že tretjič zaprlo učitelja, ki je bil v središču kontroverzije zaradi nepripravljenosti upoštevanja novih izbranih zaimkov transspolnih učencev. Enocha Burkea je včeraj aretirala irska policija v Wilson's Hospital School v okrožju Westmeath, potem ko ni hotel upoštevati odredbe sodišča, da se ne sme več zadrževati v šoli, kjer je delal.

11:21

·
sreda, 4. september 2024
alkohol
Odpeljal s kraja nesreče

Slovenec s tremi promili v krvi prespal na hrvaški policijski postaji

Hrvaški policisti so včeraj na območju Gorskega kotarja obravnavali slovenskega voznika tovornjaka, ki je močno pijan povzročil prometno nesrečo in odpeljal naprej.

10:49

·
sreda, 4. september 2024
Emilija Stojmenova Duh
Vlada v pol leta ni popravila napake

Pripombe računskega sodišča na nakup nesrečnih računalnikov ministrice Stojmenov Duhi

Ministrstvo za digitalno preobrazbo pri lanskem nakupu 13.0000 prenosnih računalnikov za 6,5 milijona evrov ni ravnalo skladno z načeloma učinkovitosti in gospodarnosti, izhaja iz končnega revizijskega poročila računskega sodišča o realizaciji lanskega proračuna. Med drugim ni jasno, na kakšen način je ministrstvo določilo količino računalnikov.

10:41

·
sreda, 4. september 2024
Donald trump
Predsedniška bitka

Trump poskuša preusmeriti pozornost nase, obljublja objavo vseh informacij o atentatu na Johna F. Kennedyja

Republikanski predsedniški kandidat Donald Trump je v torek na svojem družbenem mediju objavil, da bo po vrnitvi v Belo hišo umaknil oznako zaupno z vseh uradnih dokumentov o atentatu na predsednika Johna F. Kennedyja leta 1963. Trump je to sicer obljubljal že v času svojega predsedniškega mandata, vendar obljube ni izpolnil.

10:30

·
sreda, 4. september 2024
mosor-jug, avtocesta, prometna-nesreča
Hrvaška avtocesta

(Foto) Tragedija na Petrolovi črpalki: Identiteti preminulega in enega od poškodovanih še ugotavljajo

Hrvaška policija je danes pojasnila več podrobnosti o včerajšnji tragediji na bencinskem servisu Petrola nedaleč od Splita. Še vedno ni znana identiteta vseh udeležencev v prometni nesreči, ki je terjala eno smrtno žrtev.

10:23

·
sreda, 4. september 2024
avtomat, bonifika
Policisti ukrepali

Starši najstnikov, ki so razbili bankomat na Bonifiki in metali petarde, so bolje premislili

V soboto zvečer je skupina najstnikov za koprsko dvorano Bonifika poškodovala avtomat za napitke in metala petarde proti ljudem.

10:06

·
sreda, 4. september 2024
bora čorba
Slovo maestra

Bora Čorba na zadnjem koncertu pred domačimi izlil srce: "Moje telo pošljite v Čačak, moje srce pustite v Ljubljani"

V 72. letu starosti je umrl Bora Đorđević, prva postava Riblje Čorbe. Umrl je v ljubljanski bolnišnici, po daljšem obdobju bolezni. Marca 2023, ko je imel enega izmed zadnjih koncertov, v rodnem Čačku, pa je poslušalcem namenil nekaj besed, ki bodo za vedno ostale del spomina nanj.

09:03

·
sreda, 4. september 2024
audi, dražba, furs
Dobro ohranjeni

Furs na spletni dražbi prodaja audije in BMW-je

Finančna uprava RS (Furs) prodaja pet avtomobilov znamke Audi in BMW.

09:02

·
sreda, 4. september 2024
medalja
Žensko plavanje

"Najbolj umazana dirka v zgodovini" - množični odvzem olimpijskih kolajn iz leta 2012

Nekdanji ruski atletinji Tatjani Tomašovi so zaradi dopinga odvzeli srebrno olimpijsko medaljo z iger v Londonu leta 2012 v teku na 1500 metrov, je v torek sporočilo mednarodno športno razsodišče Cas. Pri zdaj 49-letnici so po ponovni analizi dveh vzorcev med junijem in julijem 2012 odkrili prisotnost anaboličnih steroidov.

08:45

·
sreda, 4. september 2024
paderno-dugnano
Brez razloga

Italijanski 17-letnik z nožem ubil mlajšega brata in starša: »Ne vem, zakaj sem to storil«

V Milanu se je včeraj zgodil zaenkrat še nerazložljiv grozljiv incident. 17-letnik je po družinskem srečanju ob očetovem 51. rojstnem dnevu z nožem do smrti pobil starša in mlajšega brata, starega 12 let.

08:32

·
sreda, 4. september 2024
bora Đorđević
Slovo

V UKC Ljubljana umrl Bora Čorba, prvi mož Riblje Čorbe

V ljubljanskem kliničnem centru je umrl pesnik, tekstopisec in frontman srbske skupine Riblja Čorba Bora Đorđević.

08:22

·
sreda, 4. september 2024
nova slika eles
Zanimivosti

Sevanje v našem vsakdanjem življenju

Viri električnega in magnetnega polja

08:10

·
sreda, 4. september 2024
lvov
Vojna v Ukrajini

Foto: Rusi raketirali Lvov, med smrtnimi žrtvami 14-letnica

V ruskem raketnem napadu na Lvov na skrajnem zahodu Ukrajine so umrle najmanj tri osebe, še 25 jih je bilo ranjenih.

07:20

·
sreda, 4. september 2024
termoelektrarna šoštanj
Grehi iz preteklosti

Kdo so najbolj odgovorni za propadli milijardni projekt TEŠ 6?

Največja slovenska energetska naložba je temeljila na zavajanjih in lažeh, sprevrgla pa se je v eno največjih korupcijskih afer v zgodovini države. Kdo so najbolj odgovorni za ta milijardni propadli projekt?

07:02

·
sreda, 4. september 2024
litijska
Odziv na poročilo

Ministrstvo za finance: V ocenah o nepredvidenih namenih stalna razhajanja z računskim sodiščem

Na ministrstvu za finance so se odzvali na izsledke iz zaključnega poročila računskega sodišča. Med drugim so navedli, da se pri vprašanju nepredvidenega namena z računskim sodiščem praviloma razhajajo in da so zavezani izpolnjevanju potreb državljanov.

06:43

·
sreda, 4. september 2024
patricija-in-matej
Last minute sanjska poroka

Patricija in Matej: Sanjska poroka je dobra fešta

Peti par, ki bo sodeloval v resničnostnem šovu Last minute sanjska poroka na Aktual TV, se je predstavil gledalcem in voditeljema Mojci Mladenović in Mattiasu Stojanoviću kar po telefonu.

06:29

·
sreda, 4. september 2024
litijska cesta, sodna stavba
Zaključno poročilo

Računsko sodišče: To so izsledki revizije nakupa stavbe na Litijski

Do izsledkov računskega sodišča iz revizije glede pravilnosti izvedbe nakupa stavbe za potrebe sodišč na Litijski, ki bodo predvidoma objavljeni danes, se je že dokopala STA. Revizorji so potrdili znane očitke.

06:27

·
sreda, 4. september 2024
miša-molk
Vedno iskrena

Miša Molk na pragu 70. rojstnega dneva: Nekateri moški se me bojijo!

Čeprav marsikatera ženska ne želi govoriti o svojih letih in jih obešati na veliki zvon, Miša vendarle ni in ne bo običajna 70-letnica, poročajo v reviji Lady.

06:22

·
sreda, 4. september 2024
dviganje bremena, delavci, obremenitev
Varstvo pri delu

Koliko kilogramov bremena boste dvigovali v službi, bo izračunal inženir

Avgusta je začel veljati pravilnik o ročnem prenašanju bremen. Koliko kilogramov bremena bodo delavci dolžni ročno prenašati v delovnem času, bo za vsakega delavca individualno v oceni tveganja izračunal inženir za področje varstva pri delu.

05:33

·
sreda, 4. september 2024
horoskop
Astro

Horoskop za sredo: Ne tvegajte, saj danes ni dan za postavljanje pogojev

Astrologi so se zazrli v zvezde in spisali usodo za današnji dan.

4. 9. 2024