Lady
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Kuharsko tekmovanje kuharjev amaterjev 2016


Promo
16. 3. 2016, 01.00
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:59
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Revija Ženska razpisuje - letos skupaj z revijo Maja - že 22. tekmovanje kuharjev – amaterjev.

Foto z logotipi - Tekmovanje kuharjev amaterjev 2016.jpg
Promo
Moj navdih moja pokrajina
Po enoletnem premoru dajemo tako bralcem spet možnost, da se izkažejo s svojim kuharskim znanjem in spretnostjo. Prijave bomo zbirali do konca marca, nato pa bo komisija izbrala tiste, ki bodo ustrezali razpisu in jih povabila na tekmovanje.
Partner letošnjega tekmovanja bo LIDL Slovenija. Pravzaprav bodo tri tekmovanja. Na prvih dveh bo tekmovalo po 15 tekmovalcev, na vsakem pa bomo izbrali 5 najboljših, skupaj 10, ki se bodo še enkrat pomerili med seboj na zaključnem tekmovanju.
Letošnja tema bo, kot je razbrati že iz naslova, moj navdih je moja pokrajina. Torej jedi, ki so značilne za območje, na katerem živite. Vsi tekmovalci bodo za sodelovanje nagrajeni z lepimi praktičnimi nagradami, tudi finalisti. Prvi trije na zaključnem tekmovanju pa bodo prejeli še posebne praktične nagrade.
Prijava mora vsebovati:
● recepte za predlagane jedi,
● ime in priimek, naslov, leto rojstva, poklic in davčno številko,
● telefonsko številko in elektronski naslov (če ga imate).
Pogoj za tekmovanje je, da je prijavljeni ljubiteljski/a kuhar/ica, kar pomeni, da ni kuhar/ica po izobrazbi ali da se s kuhanjem ne ukvarja poklicno.
Strokovna komisija bo izmed prispelih prijav izbrala 30 kandidatov, ki bodo ustrezali razpisnim pogojem, na tekmovanjih pa ocenjevala potek priprave, izvirnost, upoštevanje sodobnih prehranskih načel, videz in okus hrane ter videz pogrinjka in čas priprave.
Prijave pošljite najpozneje do 30. marca na naslov:
Revija Ženska, Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana Črnuče,
ali na e-naslov: kuharji@media24.si.

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.