Estrada

Najlepši velikonočni pogrinjki

Lara Jelen, Maja
30. 3. 2018, 15.01
Deli članek:

Jemo morda res z usti, a prvi vtis o hrani nam sporočijo oči. Jedi gredo še bolj v slast, če so že pogrinjki privlačni. Potem komaj čakamo, da sedemo za mizo. Naj bodo v prazničnem času najlepši in posebni, sveži kot pomlad.

Revija Maja

Nekaj dni pred praznikom odrežite kakšno vejico z drevja in jo dajte v vazo na toplo. To bo pospešilo brstenje, zato boste zelenečo vejico lahko s pridom uporabili pri pogrinjku.

Revija Maja

Pirh in pomladna cvetlica sta obvezni sestavini velikonočnih pogrinjkov. Zakaj ne bi v aranžma vključili kar obeh?

Revija Maja

Tako preprosto, pa tako čudovito! Tulipan in posvetilo za vsakega, ki bo sedel za mizo.

Revija Maja

Za rožmarin pravijo, da osvobaja misli in osrečuje srce. Kajne, da sodi tudi v velikonočni pogrinjek?

Revija Maja

Izvirno in dnevu primerno. Prepeličja jajca v gnezdu, ki ga kupimo ali kar sami spletemo iz tankih vejic.

Preberite tudi: Oblečeni pirhi. Kliknite TUKAJ!