Zanimivosti

»Nos4a2,« nova nadnaravna grozljiva serija

N.N.
24. 1. 2019, 12.34
Posodobljeno: 24. 1. 2019, 12.40
Deli članek:

Na kanalu AMC nas letos čaka premiera nove nadnaravne grozljive serije »nos4a2«.V glavnih vlogah bosta z nami z emmyjem nominirani igralec Zachary Quinto (»star trek«, »american horror story«) in vzhajajoča zvezda Ashleigh Cummings (»the goldfinch«, »hounds of love«).

AMC
Vampir Manx (Zachary Quinto) kadar ne dobi dovolj otroških duš.

Televizijska mreža AMC je naznanila premiero nove nadnaravne grozljive serije »NOS4A2«. V glavnih vlogah nove serije bosta z Emmyjem nominirani igralec in producent Zachary Quinto (»Star Trek«, »American Horror Story«) in vzhajajoča zvezda Ashleigh Cummings (»The Goldfinch«, »Hounds Of Love«). Prvi dve epizodi serije, ki temelji na prodajni uspešnici istoimenskega romana izpod peresa avtorja Joeja Hilla, bo režiral z Emmyjem nominirani režiser Kari Skogland (»The Handmaid’s Tale,« »Sons of Liberty«). Produkcija desetih enournih epizod se je začela pred kratkim, v ameriškem Rhode Islandu. 

Quinto igra nesmrtnega Charlieja Manxa, ki se hrani z dušami otrok, kar ostane pa pušča v Christmaslandu, ledeni, zviti božični vasici Manxove domišljije, kjer je vsak dan božič, nesrečnost pa je proti zakonu. Vendar pa Manxov svet postane ogrožen, ko mlada ženska iz New Englanda (Cummings) odkrije svojo super moč. 

Cummingsovo bomo spremljali v vlogi Vic McQueen, mlade umetnice delavskega razreda, katere ustvarjalnost vodi v posebno nadnaravno sposobnost sledenja Charlieju Manxu. Če Vic manjka družbenega zaupanja, nadoknadi to s pogumom, humorjem in trdoživostjo. Prizadeva si premagati Manxa in rešuje njegove žrtve, pri tem pa poskuša ohranjati mirno kri, zdravo pamet in se bori, da žrtev ne postane sama. 

Serija »NOS4A2« je produkcija AMC Studios v sodelovanju s televizijo Tornante. Izvršni producenti serije so Joe Hill, Jami O'Brien (»Fear The Walking Dead«, »Hell On Wheels«), ki je serijo prilagodil televiziji in je prevzel tudi vlogo showrunnerja oziroma vodje scenaristične skupine ter Lauren Corrao, sopredsednica televizije Tornante. Med igralsko zasedbo so tudi Olafur Darri Olafsson (»Lady Dynamite«) kot Bing Partridge, Virginia Kull (»The Looming Tower«) v vlogi Linde McQueen, Ebon Moss-Bachrach (»The Punisher«) kot Chris McQueen in YouTube zvezda Jahkara Smith (aka Sailor J), ki bo igrala Maggie Leigh.

Estrada

kataya
Ponosna na svojega moškega

Kataya razočarano ugotavlja, da še vedno živimo v moškem svetu

alenka-pinterič
Med iskrenimi ljudmi

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne bi imela šans

čuki, jože-potrebuješ
Intervju: Jože Potrebuješ

"Pijanščine že od nekdaj ne razumem in s tem, da grem komu na živce, nimam težav"

VR AKTUAL - LMSP ODDAJA 3 - FOTO Jaka Zorman (36 of 58)
Last minute sanjska poroka na Aktualu

Lupljenje krompirja, zavezovanje vezalk in trije plesni izzivi

nina puslar
Izvajalka s skoraj 300 tisoč sledilci

Nini Pušlar ne manjka oboževalcev, kjer koli že nastopa

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

Zanimivosti

460956610_940626324765117_1428177546756988567_n
Državno tekmovanje

Najtežja buča je imela 615 kilogramov, izmerili tudi najdaljšo doslej

botoks1 shutter
Instagramov obraz

Najstnice polnila naročijo na spletu in si jih vbrizgavajo kar same

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno