Črna kronika

Žalostno: Hrvatico našli mrtvo v stanovanju

S.M.
31. 1. 2014, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Pogrešano so po 42 letih našli mrtvo v njenem stanovanju...

Žalostne zgodbe 7 oseb, ki so jih našli mrtve leta po izginotju:


Hedviga Golik, Hrvaška

Hedvigo so prijavili kot pogrešano osebo leta 1966, našli pa so jo leta 2008 v njenem stanovanju v Zagrebu. Kot kaže si je gospa, takrat stara 42 let, skuhala skodelico čaja in se usedla na fotelj pred televizijo, kjer je umrla. Policisti, ki so leta 2008 zaradi ugotavljanja kdo je lastnik stanovanja vdrli v hišo, so rekli, da so bili nad najdbo šokirani: “Prostor je bil kot zamrznjen v času. V stanovanju so bile stvari, ki jih nismo videli že desetletja, gospa pa je sedela na fotelju pred televizijo s skodelico za čaj ob sebi.” - je dejal eden izmed policistov. Sosedje so povedali, da se je gospa držala zase in ko je niso več videli so mislili, da se je preselila.

Natalie Woods najdena po 8 letih

Policija je našla ostanke trupla avstralke Natalie Woods po tem, ko je njena svakinja poklicala policijo, saj je ni mogla priklicati na telefon. Obdukcija je pokazala, da je Natalie umrla že osem let nazaj. Kljub smrti pa je gospa na svoj račun vsak mesec prejemala pokojnino, četudi je ta ostala nedotaknjena na računu. Med tem časom so v stanovanju zaradi neplačanih obveznosti odklopili tudi elektriko in vodo.

Joyce Carol Vincent našli pred prižgano televizijo

Telo 38-letne Joyce Carol so našli v njenem stanovanju 3 leta po smrti. Njeni ostanki so bili najdeni na sedežni garnituri pred televizijo, ki je bila še vedno prižgana ob njej pa je ležalo tudi majhno, še neodvito božično darilce. Truplo je bilo tako zelo razpadlo, da so jo identificirali po primerjavi zobne slike s fotografijo iz izleta na kateri se smeji. Policija verjame, da je umrla naravne smrti. Žalostna zgodba o tem kako mlade in lepe ženske ni nihče pogrešal je zelo prizadela Carol Morley, ki je raziskovala njeno življenje in o njej napisala tudi zgodbo po kateri so kasneje posneli film “Dreams of a Life” v prevodu “Sanje o življenju”.


David Carter, truplo je bilo najdeno po 4 letih

Truplo Davida Carterja je bilo najdeno 4 leta po tem, ko je storil samomor v njegovi hiši v Milwaukeeju. Našel ga je nepremičninski agent, ki je prišel na ogled hiše po tem, ko je bila dana na dražbo zaradi neplačevanja davkov. David je pustil službo in družini povedal, da razmišlja o selitvi v New Mexico. To je bil tudi razlog zakaj ga nihče ni toliko časa pogrešal.


Starejšega gospoda našli po 15 letih

Ostanke starejšega gospoda so našli v pižami 15 let po smrti v njegovi zapuščeni hiši v Lillu, v Franciji. Sanitarni inšpektor je dobil odločbo o pregledu hiše ob čemer je naletel na okostje. Po podatkih policije gospod ni bil nikoli prijavljen kot pogrešana oseba, kar pomeni, da ni imel nobenih stikov s prijatelji ali družino.

Nemškega moškega našli po 7 letih

Podobno kot v primeru iz Francije so našli tudi nemškega 59-let starega gospoda, ki ni bil porečen in je bil brezposeln. Obdukcija je pokazala, da je umrl naravne smrti. Na dan smrti je prejel pismo od socialne službe, ki so ga našli ob njegovem truplu skupaj z zavojčkom cigaret, daljinskim upravljalcem za televizijo in nekaj nemškimi markami v kovancih. Presenetljivo je, da je v stanovanjskem bloku živelo tudi nekaj policajev, ki niso zaznali vonja po razpadajočem truplu. Podobno kot v Franciji tudi ta gospod ni bil na spisku pogrešanih oseb, kar kaže, da je bil samotar.

Simon Allen, truplo so našli po 2 letih

Truplo Simona Allena (50) je bilo najdeno 2 leti po njegovi smrti v stanovanju. Našel pa ga je stanodajalec, ki mu je Simon dolgoval najemnino za več mesecev. Sosedje so povedali, da je bil samotar in alkoholik, zato so se ga mnogi raje izogibali. Kljub temu pa so bili zelo šokirani, da ga nihče ni pogrešal tako dolgo časa.

Estrada

kataya
Ponosna na svojega moškega

Kataya razočarano ugotavlja, da še vedno živimo v moškem svetu

alenka-pinterič
Med iskrenimi ljudmi

Alenka Pinterič: Taylor Swift proti meni itak ne bi imela šans

čuki, jože-potrebuješ
Intervju: Jože Potrebuješ

"Pijanščine že od nekdaj ne razumem in s tem, da grem komu na živce, nimam težav"

VR AKTUAL - LMSP ODDAJA 3 - FOTO Jaka Zorman (36 of 58)
Last minute sanjska poroka na Aktualu

Lupljenje krompirja, zavezovanje vezalk in trije plesni izzivi

nina puslar
Izvajalka s skoraj 300 tisoč sledilci

Nini Pušlar ne manjka oboževalcev, kjer koli že nastopa

irena vrckovnik
Kolegice ne gleda kot tekmice

Irena Vrčkovnik zatrjuje da je nemogoče, mogoče

Zanimivosti

460956610_940626324765117_1428177546756988567_n
Državno tekmovanje

Najtežja buča je imela 615 kilogramov, izmerili tudi najdaljšo doslej

botoks1 shutter
Instagramov obraz

Najstnice polnila naročijo na spletu in si jih vbrizgavajo kar same

bombažna krpa
Kakšno uporabiti

Krpe za čiščenje doma zahtevajo pravilno vzdrževanje

kajenje_1
Edward Bernays

Freudov nečak je ženske spodbujal h kajenju

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno