Astronapoved

Horoskop za soboto, 6. julija

N.K.
6. 7. 2024, 05.52
Deli članek:

Sonce je v raku, Luna je v raku.

Profimedia
/

OVEN – Sami se boste najbolje odločili. Vsekakor vam je lahko v tolažbo dejstvo, da je ob vas nekdo, ki vam bo priskočil na pomoč brez veliko besed. Počutili se boste varne.

BIK – Zanimiva zamisel ne bo vaša, a vam bo vseeno všeč. Pokažite, da se ne nameravate umakniti. Bodite bolj praktični glede denarja, posebno če se vam bliža dopust.

DVOJČKA – Nekdo je na vaši strani, vi pa še vedno nenehno odlašate nujni pogovor. Pazite glede prevoza, pozanimajte se glede pogojev potovanja in se tudi zavarujte.

RAK – Vse se bo izteklo dobro, celo pri stvareh, kjer se niste potrudili po najboljših močeh. Imate veliko dobrih zamisli, škoda je le, da bi se ustavili na pol poti.

LEV – Več ko boste razmišljali in tuhtali, slabše bo. Bodite bolj sproščeni in nikar ne prehitevajte dogodkov. Vsaj danes se poskušajte prepustiti toku dogodivščin.

DEVICA – Najprej boste povsem sproščeni, potem vas bo zmedla odločitev drage osebe. Gre za nekaj, o čemer sta se že pogovarjala. Spet se lahko vname manjši prepir.

TEHTNICA – Presenečeni boste, ker vam je nekdo pripravljen prisluhniti, ne da bi omenjal preteklost. V ljubezni si vsekakor želite resen dogovor, ki vam bo danes uspel.

ŠKORPIJON – Ne pretiravajte z vprašanji. Nečesa ne morete uresničiti tako, kot si želite. Četudi ste prepričani, da imate tokrat prav, ne bodite preglasni in nagli.

STRELEC – Vse se bo razvilo drugače, kot ste si predstavljali, zato boste nekoliko razočarani. Ne jezite se na mlajšo osebo, ki ne more vedeti, kaj ste pričakovali.

KOZOROG – Najbolje je, da se pri težavnih zadevah posvetujete, namesto da bi izgubljali čas. Preveč ste se oddaljili od nekoga, ki ste mu po svoje zelo podobni.

VODNAR – Ne zaupajte vsakomur, čeprav mislite, da dobro poznate svoje sogovornike. Svoje misli lahko zadržite zase, a zato ne pričakujte, da bo kdo bral med vrsticami.

RIBI – Najboljše bo, če se boste le nasmehnili in nadaljevali, kot da se ne bi nič zgodilo. Preteklosti pač nikakor ne morete spremeniti. Posvetite več pozornosti zdravju.

Estrada

saša-lendero-in-miha-hercog
Prijatelja za vedno

Saša Lendero o odnosu po ločitvi: »Kadar sva bila skupaj v prostoru, skoraj nisva mogla dihati!«

nina-osenar, maja-oderlap, iskreno-z-majo
Nina Osenar Kontrec

Priljubljena voditeljica bo spet vodila televizijski šov

bojan mori
Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

Princ George
Slavlje na dvoru

Foto: Princ George praznuje 11. rojstni dan s svežo fotografijo, ki jo je posnela Kate

IMG_7787
Epska odisejada

Začela se je Ekspedicija Triglav: Laško osvaja Pariz!

jennifer-lopez
Na temo Bridgerton

Foto: Jennifer Lopez praznovala svoj 55. rojstni dan brez Bena Afflecka

Zanimivosti

20240722_094306
Zanimivosti

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 kvadratih: razkrivamo vsebino gradbenega dovoljenja za luksuzno vilo dveh razvpitih dobaviteljev javnega zdravstva

profimedia-0866027426
Odštevanje do Olimpijade

Kdaj in zakaj so nastale znamenite Michelinove zvezdice?

nakup sončne kreme, sončna krema
Naj bo prijetno, varno in zabavno poletje

Odpravimo dvome o sredstvih, ki nas ščitijo pred soncem

dnevna soba
Vintage in retro

Vračamo se k naravnim materialom in zemeljskim barvam

presnovni sindrom
Skupina dejavnikov

Nabiranje maščobe okoli trebuha lahko nakazuje na presnovni sindrom

MEHANIK, AVTOMEHANIK, KLIMA, POLNJENJE
Čiščenje in polnjenje

Zakaj iz vaše avtoklime neprijetno smrdi in kaj storiti?