Nasveti

Regrat s korenčkom in koromačem

Jana
1. 4. 2011, 11.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Prava spomladanska poslastica.


Sestavine: 250  g regrata + 1 večji korenček + 2 drobna koromača; za preliv: 4 žlice olivnega olja + 1 žlica balzamičnega kisa + 1 žlica limoninega soka + sol + beli poper v zrnu + 2 stroka česna.
Priprava: Česen olupimo in na drobno nasekljamo. V solatno skledo stresemo sol, prilijemo limonin sok in balzamični kis ter mešamo toliko časa, da se sol stopi. Začinimo še s ščepcem sveže mletega belega popra in sesekljanim česnom. Med mešanjem postopoma prilijemo olivno olje. Korenček olupimo in na drobno naribamo kar v omako. Koromač očistimo, zelo na drobno narežemo in prav tako vmešamo v omako. Dodamo že umit in odcejen regrat ter na hitro premešamo.

Zanimivosti

zračenje
Zračenje prostorov

Ne tvegajte okužb in alergij zaradi slabega zraka

profimedia-0941886169
Fotografija dneva

Pande zasedle letališče v Hongkongu

rep49-2024_naslovka
Zanimivosti

Lovci na upokojence: politična ozadja upokojenskih strank Vlada Dimovskega, Karla Erjavca in Pavla Ruparja

Andrej Vodušek, Sanja Brezočnik, Nejc Tisu, Štefan Šarkezi, Rok Pintar, Filip Koza
Pomembne mejnik

Rekord za Radio 1 80's: Slovenci vse bolj obožujemo hite iz osemdesetih

Foto 1
Zanimivosti

25 let Božičnega jogurta Zelene doline prinaša praznično knjigo Skrivnostni božični recept

image0
Pohitite

Le še 500 vstopnic za Aktualov rojstnodnevni koncert