Ribji kulinarični delavnici

##IMAGE-3034072##
Na delavnicah boste spoznali pomen rib v prehrani za prebivalce Posavja v preteklosti in se seznanili z raznovrstnimi načini priprave sladkovodnih rib.
Petek, 6. avgust, 10.00,
Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli
SLADKOVODNA RIBA V KULINARIKI
Petek, 20. avgust, 18.00,
Gostilna Kunst, Leskovec pri Krškem
OKUSNA RIBA IZ POSAVJA
Upoštevali bomo vse ukrepe za preprečevanje širjenja bolezni COVID-19 in poskrbeli za varno izvedbo.
Prosimo za prijavo na: vodnik@pmb.si, 07 46 605 17, 031 708 737.
Rok za prijavo na prvo delavnico je do 3. avgusta,
za drugo pa do 16. avgusta oziroma do zapolnitve prostih mest.
Kulinarični delavnici sta del projekta Ribe na naravovarstvenem območju, ki ga sofinancira Evropski sklad za pomorstvo in ribištvo (ESPR). Partnerji
projekta so: Občina Sevnica, Posavski muzej Brežice, Ribogojec podjetje
Akval d.o.o. in Turistična zveza Občine Sevnica.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se