»Pri nas vsak dan kuhamo. Oba z Mikijem. Se pa v načinih kuhanja zelo razlikujeva. Jaz moram imeti vse naloženo na pultu, da vidim sestavine, sicer lahko kaj pozabim, medtem ko Miki vzame, uporabi, pospravi. Tako da sem bolj dinamična kuharica z malce ustvarjalnega kaosa. Dogovorila sva se, da se on ne vtika v moj način, jaz pa ne v njegovega. In smo vsi srečni,« je za revijo Jana povedala Tanja Žagar. Tudi oba njuna otroka zelo rada kuhata, še posebej pohvali sedemletnega sina, ki sam naredi izjemen jabolčni zavitek. »Sam pripravi tudi testo, in to za znoret dobro, ne moreš verjeti, da lahko otrok zmore nekaj takega.«
Dober Tek
NAGRADNI KVIZ: Kaj veste o kvasu?
»Miki je odličen kuhar, jaz sem dobra, on pa bi bil za masterchefa, saj zmore v pol ure pripraviti pet jedi, je hud improvizator, jaz se bolj držim receptov. Pri nas se dobro kuha, dobro jemo in najina otroka jesta vse. In to je bila pri meni ena glavnih ‘zahtev’ oziroma ciljev – ne, kaj bo otrok v življenju, bo že tisto, za kar bo nadarjen, njegovo življenje ima svojo pot, ampak da bi jedel vse, to je bila taka moja globoka srčna želja, saj sva z Mikijem res gurmana in zelo uživava v hrani.« In posrečilo se je, njuna sin in hčerka jesta vse. Prav tako jima je jasno, da se pri hrani ne govori bljak, fuj – ker bi njuno mamo to pognalo v zrak.