Voditelja Radia 1

FOTO in VIDEO: Brutalna potegavščina Anje Ramšak, zaradi katere bi jo Roškar spravil v umobolnico!

N.N.
3. 4. 2023, 10.11
Posodobljeno: 3. 4. 2023, 10.13
Deli članek:

Najbolj prižmojznjena radijska dvojica, Anja Ramšak in Robert Roškar je znova udarila. Voditelja popoldanskega programa na Radiu 1, Šou domov sta z vrhunsko potegavščino Nategni in pobegni pristala na prvem mestu trendinga na YouTube-u!

Radio 1
Številni gledalci se strinjajo, da je Anja Ramšak s to idejo prekosila sama sebe in postala nesporna kraljica potegavščin.

Spomnimo na njun zadnji prank – Roškar je Anji pred kratkim pripravil nepozabno 'presenečenje' s kačo v njeni spalnici, a to mu še ni bilo dovolj. Ker je pred časom zaradi visoke cene dizelskega goriva hotel za en teden zamenjati svoj avto z Anjinim, se je odločil, da se bo z njo znova pošalil. Anja se je z menjavo strinjala, on pa ji je svoje ključe izročil v ledenem oklepu, da je le s težavo razbila led in se dokopala do ključa.

»Anja je mislila, da me bo po kači nategnila, ampak to se ne bo zgodilo, jaz bom spet nategnil njo,« se je smejalo Robertu.

Radio 1
Številni gledalci se strinjajo, da je Anja Ramšak s to idejo prekosila sama sebe in postala nesporna kraljica potegavščin.

A Anja se ni predala, čas je bil za sladko maščevanje, odločila se je, da mu vrne – in to ne dvojno, ampak štirojno! Najprej mu je rekla, da je v njegov avto natočila bencin namesto dizla. Nato pa ga je peljala v delavnico Global CAR Solutions, kjer je s prijaznimi fanti izbrala barvo njegovega novega avta.

Brutalna ideja se je izkazala za vrhunsko, kajti, ko je Roškar zagledal svoj novi roza avto ali 'Barbie car' je skoraj 10 minut bentil in kričal po radijskem parkirišču.

»Ne to ni moj avto, ne ni moj avto! Joj roza barve je, saj se da to odstraniti a ne? To je res moj avto, Anja ti imaš duševne težave! Prosim, naj jo nekdo odmakne iz mojega vidnega polja! Jaz se s takim avtom ne bom vozil po Sloveniji, na vsakem koraku me bodo videli, ekstremno roza je! Veš, kam boš ti šla s tem avtom? Jaz te bom zapeljal naravnost na zaprti oddelek v umobolnico, kjer boš imela obiske samo za veliko noč in božič. Najbolj roza je v zgodovini roza stvari,« se je drl Roškar, ki ga pri njegovem besnenju nihče ni mogel ustaviti!



Ustaviti pa se ne morejo niti ogledi na YouTubeu, saj je video takoj prišlel na vrh lestvice priljubljenih in še kar vztraja. Številni gledalci se strinjajo, da je Anja Ramšak s to idejo prekosila sama sebe in postala nesporna kraljica potegavščin.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste