Ideje o udobju

To so najbolj nenavadne zahteve svetovnih zvezd

Nejc Simšič
3. 3. 2022, 18.29
Deli članek:

Dosegli so svetovno slavo in hkrati dosegli dno. Svetovni zvezdniki namreč včasih ob vsej slavi izgubijo realna tla pod nogami, in tako niso več znani samo po svojih nastopih in talentu, ampak tudi po zvezdniški muhavosti. Na dan je prišel nov, osvežen seznam najbolj norih zahtev zvezdnikov v pogodbah. Največ zahtev se nanaša na garderobne prostore; kot kaže, razvajenci tam zadovoljujejo tudi najbolj perverzne ideje o udobju.

Profimedia
Beyonce

BEYONCÉ
Ameriška pevka v zaodrju zahteva, da pijejo izključno Pepsijeve napitke in ingverjevo pivo. Temperatura v sobi mora biti 25 stopinj Celzija, v njej ne sme biti slanih prigrizkov in sladkarij, stranišče pa mora biti dezinficirano. Je pa »nora« na piščanca, zato jo mora v garderobi na večer koncerta vedno čakati pladenj piščanca, začinjenega s svežim česnom, kajenskim poprom, soljo in črnim poprom.

Profimedia
Pevka je videti vsako leto mlajša.

MADONNA
Kraljica popa ima med vsemi svetovnimi zvezdami vsekakor najdaljši seznam zahtev. Povsod, kamor stopi pred koncertom in po njem, morajo organizatorji prej zamenjati deske na straniščnih školjkah. Zahteva tudi svetlo rožnate vrtnice, njihova stebla pa morajo biti dolga natanko 15 centimetrov. Povsod mora imeti na voljo učitelja joge in 30 varnostnikov, vedno pa jo spremlja skupno kar 200 ljudi. Če česa ne dobi, je vprašanje, ali se bo sploh pojavila na odru.

Reuters
Za svoje delo v glasbeni industriji je prejel več nagrad grammy.

PAUL MCCARTNEY
Nekdanji Beatle vedno zahteva, da ga v garderobi čaka 12 necvetočih rož, visokih do dveh metrov, štiri pa visoke do 1,2 metra, in prehrana mora biti vegetarijanska. Zvezdnik naj bi se bal dežja, zato ima ob slabem vremenu vedno ob sebi asistenta, ki zanj drži ogromen dežnik, saj se nikakor ne želi zmočiti. Govori se tudi, da ima, kadar je prehlajen, ob sebi osebo, ki mu ves čas drži robčke in pomaga pri brisanju nosu.

Reuters
Mariah Carey

MARIAH CAREY

Ameriška pevska diva ima na plačilni listi tudi človeka, ki je zadolžen zgolj za to, da ji drži pijačo. Temu sta pritrdila njena učitelja petja; že pred leti sta povedala, da ima pevka ob sebi nekoga, ki ji drži kozarec s slamico. V kopalnici mora biti zadostna količina mineralne vode, ker se zvezdnica kopa le v tej. Zahteva pa tudi asistentko, da poskrbi za njen prežvečen žvečilni gumi, preden se odpravi na oder.

Reuters
Diddy

P. DIDDY
Glasbenik zahteva 204 brisače in 20 šamponov ter šopek belega cvetja, za prevoz pa zatemnjen maybach, vreden 300 tisoč dolarjev. Poleg tega zahteva v garderobnih prostorih dve steklenici konjaka Hennessy, vodko, dve steklenici sivega pinoja, dve steklenici veuve clicquota, steklenico dom perignona, sir čedar ter kislo smetano s čipsom.

Reuters
Sedeminštiridesetletna J.Lo je zvezo s precej mlajšim Casperjem Smartom končala avgusta, od takrat pa naj bi bila samska.

JENNIFER LOPEZ
Latino diva zahteva, da je v prostoru v zaodrju vedno 26 stopinj Celzija, na tleh pa mora biti perzijska preproga. Njena soba mora biti okrašena z rdečimi vrtnicami ali belimi lilijami. Na drugo mesto lestvice zahtevnežev pa se je uvrstila z zahtevo, da se mora kava v kavnem avtomatu med gretjem vrteti v obratni smeri urinega kazalca.

profimedia
Robbie Williams

ROBBIE WILLIAMS
Britanski pevec strogo prepoveduje alkohol v svojih garderobah, zahteva pa štiri pepelnike, dve škatli cigaret, dve visoki ogledali, dva dezodoranta, dve sveže oprani brisači, zobotrebce, pladenj, napolnjen z lubenicami in drugim sadjem, vodo Evian, pepermintove bombone, čokolado ter mehek toaletni papir.

Reuters
Britney Spears

BRITNEY SPEARS
Ko je pop princesa še nastopala, je zahtevala po dve škatli sladkarij, kabelsko televizijo, po dva dvometrska kavča in preprogo brez vonja. Pa tudi sobo, v kateri se nikoli ni kadilo, natanko sto sveč in šopke svežega cvetja. Med nenavadnimi željami je vsekakor ta, da mora biti v njeni sobi vedno zaloga filmov Marilyn Monroe.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste