Črna kronika

Umoril milijonarja, njegovo ženo in otroka

uk
16. 3. 2015, 19.32
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Družina Husted je živela bogato in dokaj odmaknjeno življenje od preostalega sveta. To je pritegnilo brutalnega morilca, ki ni poznal milosti.

Faria v Kaliforniji je znana po svojih hišah na plaži, kjer živijo premožnejši Američani. Prestižne rezidence imajo enkraten pogled na ocean. V soseski deluje dobro usposobljena nočna straža in zaradi tega mnogi niti ne zaklepajo vhodnih vrat. A raj se je za Brocka (42) in Davino (42) Husted spremenil v najhujšo nočno moro.

Milijonarja, Brock je bil lastnik podjetja, ki se ukvarja z železom, sta živela v Farii s svojima dvema otrokoma in v pričakovanju tretjega, ko je v stanovanje vdrl Joshua Packer (20), oborožen s pištolo. Joshua se je preživljal kot varnostnik. Pozneje je povedal, da ga je premamil razkošen dom Hustedovih. Okoli pol enajste ure zvečer je stopil skozi vhodna vrata in od družine zahteval denar. Obljubil je, da ne bo nikomur ničesar storil, če mu bodo denar izročili. Na sebi je imel tudi motoristično čelado, tako da ga ne bo mogli prepoznati. Brock mu je izročil denar, a ni bilo dovolj. Nato je posilil Davino in jo zabodel več kot tridesetkrat ter pri tem ubil tudi nerojenega otroka, umoril pa je tudi Brocka. Nato je odšel.

Otroka sta splezala skozi okno in odšla do sosedov, ki so poklicali policijo. Policisti so bili šokirani, ko so prišli do hiše. Eden od njih je opisal, da so prišli v pravo klavnico. Sprva so verjeli, da je oba umoril nekdo, ki je gojil nekakšno zamero do para, nato pa se je izkazalo, da je šlo za čisto naključen zločin. Joshua je dan po umorih normalno šel v službo, eden od njegovih sodelavcev pa je opazil, da je imel na roki ureznino. Dejal je, da je imel nesrečo z motorjem. Policija je med preiskavo v rokah umorjenega Brocka našla vezir motoristične čelade, na njem pa Joshuovo DNK. A ker je niso imeli s čim primerjati, niso nikogar aretirali. Nato pa je Joshua oropal še bencinsko črpalko v Santa Barbari, kjer so ga aretirali in dobili njegovo DNK. Takoj so ga povezali s trojnim umorom v Farii in sprva mu je grozila smrtna kazen, ko pa je priznal, je dobil tri dosmrtne kazni brez možnosti pomilostitve.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov