V soboto za zajtrk pojejte grenivko in majhno žemljo s humusom ter popijte posneto mleko. Kosilo: zrezek s poprom in tanki rezanci, na pari kuhane bučke in rezine jabolka. Večerja: pečen krompir z maslom in mletim mesom, borovničev sok.
Nedelja
Zajtrk: vroč zeleni čaj in košček kruha z aromatiziranim kremnim sirom. Kosilo: puranji sendvič z zeleno solato in paradižnikom, zeleno grozdje in vroča kava. Večerja: brokolijeva juha s sirom in krušnimi drobtinicami ter mango.
Ponedeljek
Zajtrk: vroča čokolada, pšenični kosmiči s posnetim mlekom in jagode. Kosilo: beli riž z rdečim fižolom, na pari kuhan stročji fižol in pomarančni sok. Večerja: pečena šunka, krompirjev pire s koščki korenja in rdeče grozdje.
Če boste med obroki lačni, si v soboto privoščite metin sladoled, v ponedeljek brusnični sok, arašidovo maslo in krekerje ter v torek stebelno zeleno in korenje.
Torek
Zajtrk: pomarančni sok, vroči riževi kosmiči in umešana jajca. Kosilo: polnozrnati sendvič s tunino v solati, na pari kuhane bučke in brusnični sok. Večerja: mesni zvitek, zelena solata in posneto mleko.
Sreda
Zajtrk: vroč jabolčnik, čokoladni kosmiči in mandarina. Kosilo: čili s sirovimi krekerji, stebla zelene in sadna solata iz svežega sadja, s svežim sirom. Večerja: pečen piščančji file, riž s fižolom, sveža špinača in pomarančni sok.
Četrtek
Zajtrk: banana, ovsena kaša s posnetim mlekom in kuhano jajce. Kosilo: solata s pikantnim piščancem, fižolom in paradižnikom ter sok iz granatnega jabolka. Večerja: zeljna juha, goveji zrezek z gobovo omako in paradižnikov sok.
V sredo si privoščite piškote z veliko vlakninami in grenivkin sok, v četrtek piškote s koščki temne čokolade in sok iz zelenega jabolka, v petek rezine pomaranče.
Petek
Zajtrk: mafin z zelenim jabolkom in cimetom, kava s smetanovim nadomestkom in umetnim sladilom. Kosilo: mineštra, pečen losos in kuhan krompir ter rezine medene melone. Večerja: polnozrnati špageti z mesnimi kroglicami, na pari kuhana zelenjava in posneto mleko.
Prigrizki
Prigrizki naj bodo samo za grižljaj in zdravi.