Zmagovalki tretje sezone odmevnega MasterChefa Sari Rutar se nosečniški trebušček že krepko pozna. Počutje, kot je bilo v prvih treh mesecih, je mimo, zato ji gradnja nove hiške in predvsem kuha in peka ne delajo težav. Ker mojstrica še vedno ustvarja, je z nami delila vrhunsko slaščico iz svoje zakladnice, in sicer gre za jagodni krofek, ki se mu tudi sama ne more upreti. »Za krofek potrebujemo 50 g grškega jogurta, 25 g olja, 2 večji jajci, 50 g sladkorja, 10 g vaniljevega sladkorja, 1/2 vrečke pecilnega praška, pest liofiliziranih zdrobljenih jagod in še 120 g moke. Vse sestavine z metlico povežemo v enotno zmes, vlijemo v primeren model za krofke, ki ga namastimo, in pečemo 10 do 11 minut pri 180 stopinjah. Nato ohladimo,« pojasni Sara, ki nam zaupa še recept za kremo iz bele čokolade. »Za kremo potrebujete 200 g sladke smetane, 200 g bele čokolade (kapljice) in 200 g mascarponeja. Smetano segrejemo do vrelišča in prelijemo čez kapljice bele čokolade. Ohladimo, dodamo mascarpone in stepemo v puhasto kremo. Napolnimo brizgalno vrečko. Krofke nadevamo z jagodno marmelado in nabrizgamo s kremo iz bele čokolade in za konec okrasimo z svežimi ali liofiliziranimi jagodami.«