Pita iz polente z rukolo in jajci

Gospodarstvo
Vas zanima edinstvena priložnost s stabilnimi donosi in nizkim tveganjem?
Sestavine: 150 g polente, 500 ml mleka, 100 g ribanega sira, 50 g masla, sol, poper, 100 g rukole, 100 g mlade špinače, 1 rdeča čebula; 150 ml smetane za kuhanje, 3 jajca
Preberite tudi: Osvežite se z ajranom! Kliknite TUKAJ!
Priprava: Polento skuhamo v mleku, jo nekoliko ohladimo, nato postopno vmešamo vanjo sir in maslo ter jo začinimo. Okrogel pekač namažemo z maslom, vanj preložimo polento, jo poravnamo ter potresemo s polovico rukole in špinače in rezinami čebule. Smetano in jajca premešamo in začinimo ter prelijemo na pito, dodamo še preostalo rukolo, špinačo in čebulo. Pogačo pečemo 40 minut v pečici pri 180 stopinjah. Postrežemo še toplo.