Nataše ni več

Skrivnostna smrt v Novi Gorici

pk
2. 9. 2016, 19.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Goriško je včeraj pretresla sumljiva smrt mlajše ženske. Nekaj medijev je najprej navajalo, da je Novogoričanom dobro znano Natašo Sodja nekdo umoril, vendar se je pozneje izkazalo, da to ne drži.

Le nekaj ur po burnem prepiru v njenem stanovanju je Nataša umrla v šempetrski bolnišnici. Odrejena je obdukcija.

Večina v mestu vrtnic je včeraj preminulo dobro poznala, zato jih je novica o njeni smrti precej pretresla. Štiriintridesetletnico so poznali z ulic Nove Gorice, kjer je zbirala denar, menda ko je bila mlajša in v osebni stiski.

Napadena v parku

Znano je, da je imela težave z drogo, vendar naj bi se omami zadnja leta uspešno odpovedala. A vedo domačini povedati, da je tudi zadnje čase še vedno rada kdaj pregloboko pogledala v kozarec. Novogoričani tudi pravijo, da se je precej družila z lokalnimi brezdomci v mestnem parku, kjer je nekaj let nazaj doživela nesrečni incident.

»V družbi, s katero se je včasih sestajala, so se vrstili čudni dogodki. Eden resnejših je bil leta 2011, ko je v parku pri avtobusnem postajališču doživela napad z nožem, vendar ni bila hudo ranjena,« pojasni naš vir.

Natašo Sodja in še tri brezdomce je takrat napadel italijanski državljan Alex Russo. Ta je preminulo poznal, ker mu je v času njegove zasvojenosti prodala odmerek marihuane. Z nožem naj bi jo večkrat samo oplazil, druge brezdomce pa je resneje poškodoval.

STA
Nataša se je v mestnem parku pri glavni avtobusni postaji rada družila z brezdomci. Imela je težave z drogo, sicer pa jo domačini poznajo kot prijazno in inteligentno žensko.

O njej vse dobro

Mnogi jo sicer poznajo kot prijazno in zelo inteligentno mlado žensko, ki pa ji žal življenje ni prizaneslo z osebnimi tragedijami, zato naj bi tudi iskala uteho v opijanju. Naši viri jo poznajo tudi kot umetnico, saj je menda zelo rada pisala.

Včeraj zjutraj pa se je njeno srce ustavilo. Najprej so govorili o tem, da jo je nekdo zabodel v parku in da je bila umorjena, a to ne drži. Nataša naj bi se na svojem domu zapletla v prepir z moškim, domnevno nekdanjim partnerjem, vendar v njun »obračun« ni bil vpleten nož.

Njeni sosedje povedo le, da je bilo že v nedeljo slišati, kako v stene stanovanja, kjer biva, leti steklo, kar naj bi bila posledica hudega spora z možakarjem. Steklo naj bi Natašo poškodovalo po glavi, in čeprav je moški hotel na pomoč poklicati reševalce, je pomoč odklanjala.

Zakaj je umrla?

Naposled je le poklical urgentno službo, naj pride posredovat. Pozneje, ker so zdravstveni delavci zaradi kočljive situacije zaprosili za asistenco mož v modrem, so prišli tudi policisti, ki so ugotovili, da sta Nataša in moški imela resnejši prepir.

Zakaj točno je 34-letna Novogoričanka nekaj ur po prepiru umrla v šempetrski bolnišnici, ni znano; več bo pokazala odrejena sodna obdukcija. »Ne moremo še povedati, ali je v to zadevo vpleteno kakšno kaznivo dejanje, ker primer še preiskujemo,« je povedal tiskovni predstavnik novogoriške policije Dean Božnik.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste