Zgodbe

Iz zakulisja viktorjev

Jana
21. 3. 2011, 11.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Zvezde in zvezde smo spremljali od rdeče preproge do konca zabave, ki je trajala do jutra.

Letos smo se poročanja z najglamuroznejše slovenske prireditve, ki jo že vrsto let pripravlja revija Stop, lotili nekoliko drugače. Prireditev ste si verjetno ogledali po televiziji, in res upamo, da ste si jo, saj je bila zabavna, duhovita in sproščena, mi pa smo se lotili zakulisnih dogodkov, za katere ste bili televizijski gledalke in gledalci morda prikrajšani. Iskali smo škandale ali pa vsaj drobne spodrsljaje, pod drobnogled smo vzeli najlepše in malo manj lepe večerne toalete, se z zvezdami in »zvezdami« sprehodili po edini pravi slovenski rdeči preprogi, ki se ji poznavalsko reče »red carpet«, za konec in skoraj do konca pa smo se z njimi po prireditvi tudi zabavali na najbolj zvezdniški zabavi vseh zabav. Nič čudnega, da je nanjo, tako kot pri Oskarjih, skoraj težje priti kot na podelitev kipcev!

Janina ekipa je zvezdniško noč začela že debelo uro pred prireditvijo. Toliko časa je namenjeno zvezdam in »zvezdam«, da se na rdeči preprogi pokažejo v svojih najboljših in najdražjih oblačilih. Ali ne bi bilo škoda njihovega truda in denarja samo za sedenje v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je vsa pozornost usmerjena na oder?
Ekipa resne družinske revije, nekoliko manj izkušene v svetu rumenega šovbiznisa, se je znašla pred precej težko nalogo. Kako prepoznati na desetine lepotic in njihovih spremljevalcev (treba je priznati, da blestijo in spodbujajo bliskavice predvsem ženske)? No, pri Maji Keuc, Saši Lendero in Janu Plestenjaku nismo imeli težav, v rahlo zadrego pa so nas spravljale nekoliko manj znane krasotice. Ena je bila lepša od druge, vešče so se nastavljale fotografom, njihovi prekrasni dekolteji in do dna razgaljeni hrbti so se bleščali v soju bliskavic. V čevljih z neznansko visokimi petami, v katerih običajni ljudje ne bi naredili niti koraka, so se sukale po preprogi, kot bi bila ta njihovo naravno okolje.
Viktor za izzivalni hrbtni izrez? »Uh, katera pa je ta? In katera je tista zraven nje?« smo se spraševali opazovalci in brskali po spominu, ali je trenutna zvezdnica na preprogi miss Slovenije, miss universe, morda kakšna druga miss ali pa sploh ni miss. Na začetku rdeče preproge sta se pojavili glamurozni divi. Jemali sta sapo. Ena s svojim bujnim oprsjem, druga z drznim hrbtnim tatujem, ki se razteza vse do tja, kamor nepoklicani pogledi ne sežejo. Med fotografi je kar vršalo in Katarina Benček (miss fotogeničnosti na enem od izbiranj za miss Slovenije, sicer pa diplomirana ekonomistka) ter Doroteja Premužič (Playboyeva zajčica, vodja skupine Diamantke in dekle Roka Terkaja) sta si ta večer nedvomno zaslužili viktorja za pogum. Edina konkurenca Dorotejinemu izzivalnemu hrbtnemu izrezu je bila modna oblikovalka Maja Ferme, ta je v svoji prekrasni obleki z globokim hrbtnim izrezom pritegovala številne poglede.

Več v Jani št. 12, 22.3. 2011

Tekst: TINA HORVAT, tina.horvat@delo-revije.si, foto: ŠIMEN ZUPANČIČ

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste