Nasveti

Špinača s popečenim sirom

Jana
5. 8. 2009, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Potrebujemo šopek mladih špinačnih listov, 25 dag češnjevih paradižnikov, 25 dag sira za žar, olje, balzamični kis in začimbe.

Potrebujemo šopek mladih špinačnih listov, 25 dag češnjevih paradižnikov, 25 dag sira za žar, olje, balzamični kis in začimbe.

Špinačo operemo in osušimo ter zložimo na krožnike, na liste pa damo razpolovljene paradižnike, ki smo jih nekoliko solili. Sir zrežemo na centimetrske rezine, opečemo na žaru ali v ponvi, še enkrat zrežemo na grižljaj velike koščke  in še tople porazdelimo po krožnikih. Prelijemo z mešanico oljčnega olja in balzamičnega kisa in potresemo z drobno zrezanim majaronom, origanom ali timijanom.

Zanimivosti

profimedia-0941886169
Fotografija dneva

Pande zasedle letališče v Hongkongu

rep49-2024_naslovka
Zanimivosti

Lovci na upokojence: politična ozadja upokojenskih strank Vlada Dimovskega, Karla Erjavca in Pavla Ruparja

Andrej Vodušek, Sanja Brezočnik, Nejc Tisu, Štefan Šarkezi, Rok Pintar, Filip Koza
Pomembne mejnik

Rekord za Radio 1 80's: Slovenci vse bolj obožujemo hite iz osemdesetih

Foto 1
Zanimivosti

25 let Božičnega jogurta Zelene doline prinaša praznično knjigo Skrivnostni božični recept

image0
Pohitite

Le še 500 vstopnic za Aktualov rojstnodnevni koncert

par, odnosi, prepir
Partnerstvo

Rutina in samoumevnost sta eni najpogostejših uničevalk odnosov