Ljubitelji čokolade so svoje brbončice razvajali z degustacijo sedmih pravljičnih čokolad Hoferjevih blagovnih znamk. V čokoladno pravljico jih je popeljala Tjaša Železnik, po celinah, zgodbah in doživetjih pa jih je vodil strokovnjak za čokolado Gorazd Potočnik. Povabljenci so okušali raznolik izbor - vse od žlahtnih temnih čokolad z visokim deležem kakava do hrustljavih različic s celimi lešniki in tistih z dodatki sadja. Vsakdo je tako lahko izbral svojo najljubšo, končni naziv najbolj pravljične čokolade pa je pripadel temni čokoladi Choceur s celimi lešniki.
Jamie Oliver
5 sestavin Hitre in preproste jedi

Reporter.si
Ko voda pokaže moč: Kaj nas brani pred naslednjo naravno katastrofo?
Tokratna knjiga najbolj prodajanega avtorja kuharskih knjig Združenega kraljestva je namenjena vsem, ki prisegajo na hitre in preproste obroke z malo sestavinami, a vseeno polnega okusa. V knjigi je 130 kreativnih receptov, za katere potrebujete samo pet sestavin, pripravili pa jih boste rekordno hitro. Jamie je v njej zajel vse: od solat, testenin, piščančjih in ribjih jedi do navdušujočih kombinacij zelenjave, riža in rezancev, govedine, svinjine, jagnjetine in obsežnega poglavja sladic.
Več lahko preberete v novi številki revije Maja!
Revijo Maja lahko prelistate tudi na spletu!