Sestavine za 4 osebe:
- 250 g kratkih makaronov
- 200 g češnjevih paradižnikov
- 5 jajc
- 250 ml paradižnikove omake z rikoto
- 100 g naribane gaude ali podobnega poltrdega sira
- sol in poper
- 1 čebula
- 2 žlici olja
- 1 žlica na drobno zrezanega drobnjaka

Gospodarstvo
Vas zanima edinstvena priložnost s stabilnimi donosi in nizkim tveganjem?
Priprava:
- Testenine v slani vodi skuhamo in odcedimo. Medtem olupimo, sesekljamo čebulo in v ponvi na olju popražimo, da postekleni. Paradižnike umijemo, prepolovimo in jih dodamo čebuli ter odstavimo.
- Pečico ogrejemo na 200 stopinj. Jajca stepemo, primešamo paradižnikovo omako z rikoto. Primešamo testenine, čebulo in paradižnike, popramo ter vse stresemo v pekač.
- Vse potresemo z naribanim sirom, pekač postavimo v ogreto pečico in pečemo 20 minut. Nazadnje pečeno jed potresemo z drobnjakom in postrežemo.